Tehno News RO

Robot de aspirare Fakir Robert RS 700: curata casa eficient


Pentru a putea sa termini treaba din casa cat mai usor si mai repede, s-au inventat tot felul de aparate, dar probabil ca niciunul nu este la fel de eficient ca un robot de aspirare. Un astfel de dispozitiv se face usor remarcat in magazine, pentru ca adesea are un design special si dispune de functii care chiar te vor face sa alegi un robot de aspirare pentru locuinta ta, in locul altor produse. Citeste cu atentie specificatiile tehnice si vei rezolva inca o problema din locuinta, imediat ce i ai dat drumu.

Robot de aspirare Fakir Robert RS 700

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


fakir robert rs 700.jpg

Ce robot de aspirare sa alegi
Deoarece exista mai multe modele din care poti sa alegi, indiferent de magazinul la care apelezi, se recomanda sa te informezi cat mai bine in legatura cu aceste produse, pentru a te asigura ca vei reusi sa-ti cumperi un aparat de calitate si care se pliaza exact pe nevoile tale. De exemplu, modelul de robot de aspirare Fakir Robert RS 700 este unul pe care il poti lua in considerare serios ca fiind un aparat pe care te poti baza pentru a-ti face curatenie luna in casa, chiar si designul sau exterior indicandu-ti faptul ca acesta este un aparat de calitate. Aparatul are culorile argintiu si negru si un aspect frumos.

Robot de aspirare Fakir Robert RS 700

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Tipul de produs din care face parte acesta este “aspirator robot”, aspirarea pe care o realizeaza fiind de tip uscata, tipul de alimentare fiind cu acumulator. Nu trebuie sa-ti faci griji pentru faptul ca acest robot de aspirare Fakir Robert RS 700 ar fi bun doar pe covoare sau doar pe gresie, deoarece a fost creat pentru a fi un aparat de tip multi-suprafete, dand un randament la fel de bun indiferent de tipul de suprafata pe care actioneaza. Capacitatea sa de colectare este de 0.34 de litri. Greutatea pe care o are aparatul este destul de mica, de 3.2 de kilograme.

Inca din anul 1933, divizia de aparate electrocanice a companiei Nilco Reinigungsmaschinen GmbH Germania s-a numarat printre cele mai avangardiste la crearea de echipamente pentru curatarea sa, utilizand un design care le face sa se remarce cat mai usor si avand o constructie cat mai calitativa. Pana in ziua de astazi, acestia continua sa urmareasca acelasi principii atunci cand fabrica un nou model, dorind ca acesta sa fie de calitate, eficiente si cu un design cat mai placut, pentru a putea sa le ofere clientilor satisfactia pe care si-o doresc.

Mai mult, Fakir Hausgerate a fost numita in 2016 The Brand of the Century (ro. – Marca secolului), ceea ce l-a plasat exact intre brandurile care fac parte din elita celor nemtesti, care se bucura de o lunga traditie, oferindu-i o continuitate pe piata si facandu-i calitatea si mai cunoscuta. De asemenea, Fakir Hausgerate a primit si mult ravnitul premiu Plus X Award 2016 pentru marca cea mai inovativa din domeniul aparatelor de aspirat. Asadar, daca initial ezitai, acum nu mai ai niciun motiv pentru care sa nu-ti cumperi modelul de robot de aspirare Fakir Robert RS 700, mai ales ca are si un pret atat de accesibil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aspiratoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro