Tehno News RO

Robot de bucatarie Electrolux Assistant Pro Kitchen EKM6100: un ajutor important


Sunt foarte multi cei care trebuie sa petreaca un anumit timp in bucatarie dar in acelasi timp sunt destui si cei care prefera sau se relaxeaza in bucatarie pregatind numeroase preparate si delicatese pentru ei si pentru cei dragi lor. In toate situatiile si in toate cazurile exista si moduri prin care timpul petrecut in bucatarie sa fie unul mai redus sau sa fie unul frumos si astfel sa puteti face mult mai multe lucruri care va plac.

Modul prin care veti putea sa faceti acest lucru insa este alegand o gama de ajutoare benefice pentru voi sau mai bine spus o gama de electrocasnice precum este si Electrolux Assistant Pro Kitchen EKM6100.

Robot de bucatarie Electrolux Assistant Pro Kitchen EKM6100

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


electrolux assistant pro kitchen ekm6100.jpg

Prezenta unui robot de bucatarie in locuinta si in bucataria voastra poate fi privita ca un plus de eficienta dar in acelasi timp daca discutam si despre un model Electrolux Assistant Pro Kitchen EKM6100 lucrurile pot sta putin diferit.

Aceasta diferenta este data in primul rand de faptul ca este un model modern si elegant ca si design dar in acelasi timp este un model care se poate plia foarte bine si pe langa o bucatarie ce echipeaza un local nu doar o bucatarie a unei locuinte.

Nivelul de utilizare nu tine de tipul bucatariei in care se afla ci de tipul de preparat pe care doriti sa il faceti, fie ca este vorba despre un fel principal sau poate despre un desert, dar in ambele cazuri va puteti baza pe acest model.

Robot de bucatarie Electrolux Assistant Pro Kitchen EKM6100

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Ajutor si nu numai
Alegerea robotului de bucatarie Electrolux Assistant Pro Kitchen EKM6100 este prima parte din ceea ce poate insemna plusul de eficienta pe care il poate oferi, ramanand doar partea de utilizare efectiva de vazut si analizat. Pentru utilizare insa putem sa ne legam si de puterea de 1200 W, iar asta permite chiar si procesarea unor ingrediente mai tari sau realizarea unor aluaturi daca este nevoie de asa ceva in cadrul retetei voastre. Totusi exista o usoara limitare in privinta acestui robot, si nu este vorba despre putere ci mai degraba de bolul cu care este prevazut si care are o capacitate de 5.7l, dar si asa aceasta nu este una foarte redusa comparativ cu alte modele.

Dupa cum am precizat partea de utilizare poate fi legata de realizarea unor amestecuri sau poate a unor aluaturi avand si un accesoriu pentru acest lucru dar in acelasi timp este vorba si despre faptul ca va ofera un numar de 8 functii pe care sa le folositi. Exista si o parte de siguranta in utilizarea Electrolux Assistant Pro Kitchen EKM6100, si ne putem referi la partea de sistem anti – alunecare cu care este prevazut, ceea ce va ofera siguranta ca nu se mica pe masa sau pe blat in timpul functionarii.

Tot ca fi avantaje si siguranta in utilizare mai avem partea de scoatere a bolului, de schimbare a accesoriilor cu care este prevazut dar si partea de control al functionarii de la panoul ce contine afisajul LCD dar si butoane pentru stabilirea functiilor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Roboti de bucatarie

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Robot de bucatarie Electrolux Assistant Pro Kitchen EKM6100: un ajutor important"

electrolux assistant pro kitchen ekm6100_3.png
electrolux assistant pro kitchen ekm6100_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro