Tehno News RO

Robot de bucatarie Kenwood KM094: avantajele investitiei intr-un robot de bucatarie profesional


Este intr-adevar o investitie pe masura un robot de bucatarie profesional, intocmai datorita faptului ca reprezinta un ajutor de nadejde in bucatarie. Functiile acestui aparat electrocasnic va ajuta orice bucatar la prepararea mult mai rapida a mancarii.

Robot de bucatarie Kenwood KM094

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


kenwood km094.jpg

Robotul de bucatarie Kenwood KM094 poate reprezenta, cu siguranta, o investitie cu adevarat avantajoasa. Acest produs executa o multime de sarcini ce usureaza considerabil munca oricarui bucatar profesionist sau amator. Cu toate ca in acest moment pe piata se afla o multime de modele de roboti de bucatarie, acesta pare sa se afle in topul preferintelor utilizatorilor. Acest lucru nu se datoreaza doar designului sau atractiv, ori a pretului, ci si a functiilor si specificatiilor sale.

Robot de bucatarie Kenwood KM094

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Avantajele achizitionarii robotului de bucatarie Kenwood KM094
Robotul de bucatarie Kenwood KM094 are un consum mult mai scazut de energie, fata de alte astfel de produse aflate pe piata in acest moment. Cine nu isi doreste sa isi duca sarcinile rapid si eficient la bun sfarsit si totodata sa economiseasca?

Aceasta investitie va reusi, cu certitudine, sa multumeasca pe deplin atat asteptarile unui bucatar profesionist, cat si pe cele ale unuia amator. Un alt avantaj al achizitionarii acestui produs consta in faptul ca permite incercarea unei game cat mai largi de retete. Acest robot de bucatarie incurajeaza pe oricine sa incerce retete noi pe care inainte nu le putea duce la bun sfarsit din lipsa instrumentelor necesare. De exemplu, acum, cu ajutorul acestuia, se pot prepara sucuri de fructe cu cristale de gheata.

Precizia executiei reprezinta din nou un alt atu de care trebuie sa se tina cont intr-o asftel de situatie. In acest caz, cand vine vorba de robotul de bucatarie Kenwood KM094, aceasta functie e nelipsita. De altfel, acesta prezinta functia de framantat diverse tipuri de aluat, de feliere egala a diverselor alimente, precum si multe altele. Astfel, de exemplu, un platou cu aperitive va arata mult mai aspectuos, acum ca toate ingredientele au fost atent taiate de acest robot de bucatarie.

Datorita faptului ca acest model reuseste cu succes sa indeplineasca foarte multe functii, nu mai sunt necesare atat de multe accesorii care sa umple bucataria. Astfel, se economiseste spatiu si totodata se cheltuie mai putini bani pe diversele accesorii. De altfel, acest model de robot de bucatarie Kenwood KM094 are o putere de 1500 W si beneficiaza de 8 viteze, ceea ce e destul de impresionant. Asta inseamna ca reuseste cu succes sa duca la bun sfarsit orice sarcina. In plus, capacitatea bolului are 6.7 l, ceea ce inseamna ca se pot pregati cantitati destul de insemnate de diverse preparate.

Fiind din inox, categoric este foarte usor de intretinut si de ingrijit. De altfel, acesta garanteaza functionalitate deplina pentru o perioada foarte indelungata de timp.

Asadar, este o investitie ce chiar merita facuta de toti cei care adora sa gateasca rapid si eficient. Acestea fiind spuse, nu ramane nicio urma de indoiala ca acest produs se bucura de cel mai bun raport calitate pret de pe piata in acest moment.

Vezi Ofertele si Reducerile la Roboti de bucatarie

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Robot de bucatarie Kenwood KM094: avantajele investitiei intr-un robot de bucatarie profesional"

kenwood km094_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro