Tehno News RO

Robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00: Gatesti cu spor


Un robot de bucatarie poate sa fie mai simplu, avand doar cateva functii de baza sau mai complex, oferind functii diferite, care se pot utiliza pentru mai multe scopuri – ambele sunt utile, tinand cont de cat de avansat esti in domeniul gatitului. Evident, si preturile lor difera, insa, daca iti place foarte mult sa gatesti (sau doar nu ai de ales si trebuie), un robot mai complex iti va fi cu mult mai mult de ajutor, decat unul simplu, si nici nu trebuie sa fie scump.

Robot bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


philips avance collection hr7778.jpg

Este vorba, in mod special, de robotul de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00. Cu un design modern, care imbina negrul si inoxul, ofera un aer de eleganta oricarei bucatarii, diferentiindu-se in mod placut de restul aparatelor electrocasnice din incapere.

Robot bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Elementele robotului
Atat bolul cat si blenderul sunt foarte mari, bolul avand un volum de 3.4 litri si blenderul un volum de 2.2 litri. Bolul XL va ofera ocazia sa pregatiti intr-o singura tura sapte portii de supa, sapte albusuri sau 1.7 kilograme de alut, in timp ce blenderul poate sa produca cinci portii de smoothie, de asemenea, intr-un singur tur. Tubul de alimentare are marimea XL+, atat fructele, cat si legume, putand fi introduse in el fara a fi nevoie sa le taiati inainte. Acesta, in colaboare cu o sita metalica poate sa stoarca fructele si legumele cu 200% mai rapid, filtrul putand sa stoarca produsele pana la ultima picatura.

Pentru cele 34 de functii ale robotului Philips Avance Collection HR7778/00 sunt disponibile blenderul, storcatorul si diferite accesorii, ca spatula, discurile din otel inoxidabil pentru radere, feliere si maruntire, telul, accesoriile pentru framantat si impingere, precum si un cutit universal.

Tehnologia PowerChop combina lama de taiere, unghiul de taiere si castronul interior intr-un singur organism, oferind rezultate fine ale produsului tocat, indiferent daca acesta este moale sau tare. Tot aceasta tehnologie este utila pentru a se prepara piureuri si pentru a se amesteca aluatul prajiturilor.

Lucrand cu puternicul motor, spirala metalica pentru aluat reuseste sa alcatuiasca o bila de aluat din ingredientele pe care le folositi. Dupa ce acesta a fost format, spirala pentru aluat va amesteca aluatul cu putere, rezultand o paine pufoasa si apetisanta.

Printr-o simpla apasare, telul metalic dublu in forma de balon va prepara albusuri pufoase (volumul lor poate sa creasca pana la 600%) si frisca delicioasa (volumul ei poate sa ajunga pana la 200%).

Pentru a va asigura ca veti obtine cele mai bune rezultate, potriviti butonul rotativ placat cu crom la viteza concordanta care este insemnata pe accesoriu. Amestecarea si tocatul sunt acum mai rapide ca niciodata datorita modului Pulse.

Pe langa cele 12 viteze manuale si controlul pulsatil, Philips Avance Collection HR7778/00 are trei butoane care au o singura apasare automata. Pentru a le putea apasa, trebuie sa mutati butonul rotativ catre β€œOn” si sa presati butonul cu o singura apasare automata. In continuare, motorul va selecta in mod automat viteza potrivita si functiile pulsatile, oferind rezultate superioare.

Partea cea mai surprinzatoare si atragatoare a robotului Philips Avance Collection HR7778/00 nu este reprezentata de functiile sale multiple, ci de pretul sau special.

Vezi Ofertele si Reducerile la Roboti de bucatarie

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00: Gatesti cu spor "




Galerie foto: "Robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7778/00: Gatesti cu spor "

philips avance collection hr7778_2.jpg
philips avance collection hr7778_3.jpg
philips avance collection hr7778_4.jpg
philips avance collection hr7778_5.jpg
philips avance collection hr7778_6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro