Tehno News RO

Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90: Un must have!


Din ce in ce mai multe persoane se plang de faptul ca timpul petrecut in bucatarie pentru a gati este unul destul de obsositor si neplacut. Insa, acest lucru nu s-ar intampla daca ele ar avea la dispozitie aparate electrocasnice performante care sa le faca viata mai usoara. In acesta categorie putem include, pe langa un cuptor bun, o plita eficienta si un frigider capabil sa pastreze in bune conditii alimentele si un robot de bucatarie. Insa, nu orice fel de robot de bucatarie, ci modelul Philips Viva Collection HR7762/90, o inovatie marva Philips pe care o sa v-o prezentam si noi astazi.

Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


philips viva collection hr7762 90.jpg

Robotul de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90 - ce face el mai exact?
Exista persoane care se feresc sa investeasca intr-un astfel de robot de bucatarie, deoarece nu stiu care este utilitatea acestuia. Este vorba, mai intai de toate, de posibilitatea obtinerii unei largi varietati de retete, dar fara prea mult efort. Acest lucru este posibil chiar si in cazul celor care spun despre sine ca nu se pricep mai deloc la preparea mancarurilor. Astfel, robotul marca Philips va poate ajuta sa va rasfatati cu preparate precum tarte delicioase, homemade, salate sanatoase, produse gratinate si lista poate continua. Totul se datoreaza faptului ca acest robot are o configuratie 3 in 1, foarte compacta pentru a ajuta la economisirea de spatiu. El este dotat cu accesorii precum un bol de 1,5 L, un blender eficient si o rasnita rezistenta. De asemenea, acest model dispune si de alte patru accesorii demne de amintit: este vorba de 4 inseratii de disc, confectionate din otel inoxidabil.

Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Acest robot dispune si de o putere de 750 W, ceea ce il determina sa lucreze foarte rapid. Totul se bazeaza pe un motor puternic, cu doua seturi de viteza care determina in acelasi timp si o buna functionare, vreme indelungata. Bolul care face si el parte dintre accesoriile acestui boiler are 1, 5 L si permite utilizatorului sa amestece pana la 5 portii de supa delicioasa. Eficienta acestui model este data de Tehnologia PowerChop care consta intr-o combinatie inovativa de lame de taiat. De fapt, conform specialistilor, nu doar lamele sunt importante, ci si unghiul de taiere, precum si castronul din interior.

Toate vasele pe care le include acest robot de bucatarie sunt rezistente, inclusiv cele pentru smoothie. Si, apropo de acest lucru, acel vas poate include pana la 5 pahare de smoothie, avand capacitatea de un 1 L. Un alt avantaj demn de luat in considerare cand va ganditi la acest robot de bucatarie este faptul ca el are accesorii lavabile in masina de spalat vase.

Robotul de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90 - aspect
Dincolo de faptul ca acest model este unul de culoare gri cu negru, el este dotat si cu o cutie speciala pentru depozitarea accesoriilor, astfel incat acestea sa nu se piarda. Iar pentru ca, de multe ori, utilizatorii se grabesc si nu sunt deloc atenti, producatorii Philips au dotat accesoriile si vasele cu seturi de culori diferite. In felul acesta, se va asigura buna functionare a dispozitivului. Astfel, tuturor acestor detalii li se adauga si faptul ca robotul de bucatarie are un pret bun, ceea ce face ca investitia sa fie inteligenta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Roboti de bucatarie

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7762/90: Un must have!"

philips viva collection hr7762 90_2.jpg
philips viva collection hr7762 90_3.jpg
philips viva collection hr7762 90_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro