Tehno News RO

Robot de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet QB4041: Pentru toti pasionatii de gatit


Pasiunea pentru gatit este una care aduce numeroase satisfactii dar in acelasi timp necesita si utilizarea unor produse si a unor aparate care sa ne ajute sa obtinem rezultate perfecte indiferent daca trebuie sa preparam un fel principal sau un desert. Printre aceste aparate trebuie sa fie prezent in mod obligatoriu si un robot de bucatarie care sa ne sprijine si care sa preia o foarte mare parte a muncii ce o avem de realizat si ne va ajuta sa economisim si foarte mult timp. Un model care ne ofera rezultate foarte bune de fiecare data si la fiecare utilizare este robotul de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet QB4041.

Robot de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet QB4041

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


tefal masterchef gourmet qb4041.jpg

Acest model dupa cum ii spune si numele ne poate ajuta sa obtinem rezultate precum un masterchef in propria bucatarie si mai mult decat atat ne aduce rezultate si beneficii care ne vor ajuta sa depasim impedimentul pe care il poate constitui pretul putin cam ridicat al acestuia. Chiar daca detine numeroase functii si accesorii, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ocupe si foarte mult spatiu in propria bucatarie.Mai mult decat atat, pe langa dimensiune, vom mai avea si modul de realizare ce aduce numeroase trasaturi moderne dar si elegante. Acest lucru se vede de la nuanta argintie ce se intrepatrunde cu cea de alb si negru dar mai ales de la structura pe care o are cu brat rabatabil. Mai avem prezent in partea de aspect si butonul rotativ cu care putem selecta functiile acestuia dar si a treptelor de viteza la care sa functioneze. Prima functie si primul mod de functionare pe care putetisa il selectati este cel pulse, urmata de selectarea unei trepte de viteza si veti avea astfel trepte de la 0 la 5 dar si treapta maxima. Deasupra acestui potentiometru veti gasi inca un buton cu ajutorul caruia veti putea rabata bratul astfel incat sa schimbati fara problema accesoriile.

Robot de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet QB4041

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


O mancare deliciosa intr-un timp scurt
Toata functionarea acestui aparat electrocasnic este una care te va ajuta sa obtii niste mancaruri sau prajituri din cele mai fine si mai complexe ea bazandu-se pe motorul de 900W cu care este prevazut. Aceasta putere iti permite conectarea accesoriilor de care dispune si printre care veti gasi 4 conuri pentru razuire dar in acelasi timp si pentru felierea anumitor legume sau fructe, accesoriul pentru framantare, telul, accesoriul pentru mixare dar si blenderul sau rasnita. Pe langa puterea motorului mai exista inca un detaliu care influenteaza rezultatele ce le veti obtine in urma utilizarii si aici vom avea miscarea pe care acest motor o imprima accesoriilor, o miscare eliptica care iti aduce rezultate perfecte. Indiferent de modul de utilizare trebuie sa mai tineti cont de un detaliu inainte de a incepe pregatirea alimentelor si acest detaliu este legat de capacitatea bolului si a blenderului, o capacitate de 4l pentru bol si una de 1.5l pentru blender.

Aceste caracteristici sunt cele care iti ofera posibilitatea sa te bucuri de supe, de piureuri dar si de diverse aluaturi sau creme pentru prajiturile sau deserturile tale favorite dar de care se pot bucura si musafirii sau rudele voastre pentru care gatiti.

Vezi Ofertele si Reducerile la Roboti de bucatarie

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Robot de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet QB4041: Pentru toti pasionatii de gatit"

tefal masterchef gourmet qb4041 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro