Tehno News RO

Router ASUS RT-AC88U Black: Ideal pentru gameri


De obicei, atunci cand utilizatorii cauta un router bun, ei nu iau in considerare si forma acestuia, deoarece performanta reprezinta un criteriu care le capteaza in totalitate atentia. Insa, credeti-ne sau nu, daca aveti o locuinta decorata frumos, nu trebuie sa permiteti routerului sa ii modifice armonia. Drept urmare, va recomandam modelul wireless ASUS RT-AC88U Black. Acesta nu doar ca isi face foarte bine treaba, dar este si un dispozitiv care arata bine. Mai multe detalii despre acest lucru veti afla daca cititi in continuare aceasta recenzie.

Router ASUS RT-AC88U Black

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


asus rt-ac88u black.jpg

Ce performanta aduce acest model?
ASUS este o companie recunoscuta nu doar pentru laptopurile bune, dar si pentru PC-urile care se dovedesc o alegere excelenta pentru pasionatii de jocuri pe calculator. Drept urmare, nu este de mirare ca acest router face ca reteaua wireless sa fie folosita la cel mai inalt nivel de performanta. Acest router este bazat pe tehnologie moderna, numita NitroQAM al carei rol principal este de a accelera vitezele de transfer Wi-Fi pentru toate dispozitivele conectate. Asa ca, nu este absolut o idee rea ca acest router ASUS RT-AC88U Black sa fie asezat nu doar in locuinte, ci si in companii sau alte locatii unde si clientii sau angajatii doresc sa beneficieze de conexiune la Internet.

Router ASUS RT-AC88U Black

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Conform specialistilor care au testat acest router, intarzierile si acel enervant buffering nu sunt tolerate in cazul acestui dispozitiv. Totul se datoreaza tehnologiei mentionate anterior, ce poarta denumirea de NitroQAM care este combinata cu conexiunea Wi-Fi de 3167 Mbps. Astfel, nu este de mirare ca streaming-ul este foarte cursiv, atunci cand vine vorba de jocurile pe calculator.

Functia Adaptive QoS este cea care se ocupa de amplificarea benzii disponibile, astfel incat ASUS RT-AC88U Black sa fie o alegere ideala si pentru jocurile cu latente destul de scazute. Si pentru ca un adevarat gamer nu isi doreste altceva decat sa se bucure de performanta maxima, atunci cand vine vorba de jocurile sale, acest router inteligent este dotat cu AiProtections care opreste consumul resurselor vitale, astfel incat aceastea sa fie alocate jocurilor. Totodata, in cazul acestui model se poate vorbi si de un procesor de tipul dual core care functioneaza perfect, fara a bloca dispozitivul. Vitezele de transfer in cazul datelor pot atinge 100 MB/s daca este vorba de interfata USB si 1800 Mbps in cazul vitezelor de incarcare descarcare.

Router wireless ASUS RT-AC88U Black - aspect
Asa cum spuneam anterior, in cazul acestui router nu doar eficienta este importanta, ci si modul cum arata. Desi este un router relativ compact, acesta este bazat pe o combinatie interesanta de culori: negru si rosu. De asemenea, interesanta este forma sa, acesta semanand cu un robotel dotat cu 4 antene. Antenele nu influenteaza doar aspectul, ci si modul de functionare al acestui router puternic.

In concluzie, indiferent de motivul pentru care utilizatorul are nevoie de acest dispozitiv, el trebuie sa stie ca alegerea pe care o face este una cat se poate de inteleapa. Insa, chiar daca routerul este unul performant, pretul sau este destul de mare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Routere

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Router ASUS RT-AC88U Black: Ideal pentru gameri"

asus rt-ac88u black_2.jpg
asus rt-ac88u black_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro