Tehno News RO

Router Linksys VELOP AC2200: conecteaza-te mai bine la Internet


Atunci cand vrei sa te conectezi la Internet folosind mai multe dispozitive, ca laptopul, tableta ori smartphone-ul, nu poti sa folosesti traditionala conexiune prin cablu, deoarece nu poti sa aduci cablul la toate acele aparate pentru a folosi Internetul.

De aceea, a aparut pe piata routerul, care te ajuta sa iti conectezi cat de multe gadgeturi vrei la Internet, prin intermediul sau. Variantele de routere de pe piata sunt foarte diversificate, de aceea, trebuie sa stii care model sa alegi.

Router wireless Linksys VELOP AC2200

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


linksys velop ac2200.jpg

De ce sa alegi modelul de router Linksys VELOP AC2200
Spre exemplu, daca vrei un model de calitate, pe care sa cheltuiesti o suma destul de mica de bani, tinand cont de avantajele sale, poti sa alegi acest router Linksys VELOP AC2200. Designul sau este unul atipic, comparativ cu routerele cu care ne-am obisnuit de-a lungul anilor, ceea ce ii ofera modernitate si un grad de eleganta, pe care sigur le vei aprecia.

Router wireless Linksys VELOP AC2200

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Acest router Linksys VELOP AC2200 reprezinta un sistem de performanta inalta, de tip plasa, care iti ofera un grad superior de acoperire cu Internet in toata casa. Modelul se poate instala foarte usor, in doar cateva minute, primind instant un semnal foarte puternic din partea sa.

Modelul de router Linksys VELOP AC2200 dispune de o solutie Tri - Band mesh Wi - Fi pentru a te bucura de viteze superioare. Deoarece aparatul include tehnologia Dynamic Tri – Band, modelul depaseste cu mult concurenta, bucurandu-se de viteze mult mai ridicate, combinand trei aparate de tip Wi-Fi, fiecare dintre aceste surse fiind reglate pentru a-ti oferi o sarcina Wi-Fi cat mai potrivita. Astfel, daca, de exemplu, realizezi streaming 4 K, modelul de router Linksys VELOP AC2200 iti prezinta o viteza grozava la reteaua de Wi-Fi, asigurandu-ti performanta optima, chiar si in momentul in care se conecteaza gadgeturi mai multe la reteaua de Internet.

Designul de care se bucura acest router Linksys VELOP AC2200 poate sa functioneze ideal in oricare situatie si in oricare casa. Oricare nod Velop reprezinta un punct pentru conectarea puternica a Tri – band – ului, ceea ce iti ofera o acoperire in plus pentu Wi-Fi. Indiferent de tipul tau de locuinta, nu trebuie decat sa adaugi nodul suplimentar in locurile in care ai nevoie de un semnal mai puternic. Acest router Linksys VELOP AC2200 functioneaza intr-o retea unica, sistemul fiind de tip plasa, ceea ce asigura o conexiune stabila, chiar si in momentele in care te deplasezi dintr-o camera in alta.

Dimensiunile sale sunt cu aproape 90 de procent mai reduse ca dimensiunile pe care le are un router clasic. De asemenea, datorita designului, poti sa-l pozitionezi vertical, ceea ce face ca si antele sa fie asezate vertical, imbunatatind imprastierea semnalului de Wi-Fi prin toata casa. Mai trebuie precizat faptul ca produsul include un sistem care ascunde cablurile de conectare din incaperi. Avand in vedere aceste lucruri, modelul de router Linksys VELOP AC2200 este unul pe care, cu siguranta, il vei folosi cu placere.

Vezi Ofertele si Reducerile la Routere

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Galerie foto: "Router Linksys VELOP AC2200: conecteaza-te mai bine la Internet"

linksys velop ac2200_4.jpg
linksys velop ac2200_2.jpg
linksys velop ac2200_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro