Tehno News RO

Router Linksys WRT1900AC: routerul ultra rapid


Calitatea routerului este direct proportionala cu calitatea conexiunii la internet si prin urmare cu calitatea experientei online, asa ca indiferent daca vorbim de utilizarea profesionala sau cea de acasa, e important sa investim intr-un sistem performant. Bineinteles, pretul creste odata cu performanta, dar odata testat un router de viteza nu exista niciun dubiu in privinta faptului ca diferenta de bani isi merita investitia. Linksys WRT1900AC este un router dual-band ultra rapid care poate sustine fara probleme o experienta online fluida pentru un numar mare de dispozitive conectate simultan.

Router wireless Linksys WRT1900AC

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


linksys wrt1900ac.jpg

Design cu personalitate si performanta de top
Linksys WRT1900AC este unul dintre routerele care se face remarcat de la prima vedere prin designul special. Producatorul si-a asumat un risc destul de mare trecand de la un design clasic la unul nu doar futurist, ci chiar curajos. Routerul este ceva mai mare decat restul celorlalte si totodata are un design colorat, plin de personalitate. Designul imbina albastrul si negrul intr-un mod jucaus, iar constructia robusta si cu linii dinamice se potriveste foarte bine cu laptopurile sau PC-urile de gaming. Routerul este prevazut cu 4 antene externe detasabile (in ciuda configuratiei cu 4 antene, acesta functioneaza in sistem 3 x 3). Modelul are dimensiunile de 121 x 75 x 26 mm si o greutate de 0.722 g. Acesta poate fi montat si pe perete, fiind prevazut cu un sistem ce poate fi adaptat. Constructia din plastic inspira calitatea si rezistenta.

Router wireless Linksys WRT1900AC

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


In partea din spate se gasesc 4 port-uri LAN, 1 port WAN, 1 port USB 3.0 si 1 port ce poate functiona atat ca unul USB 2.0, cat si ca unul eSATA. In parta din fata se gaseste un sistem de iluminare LED care indica statusul de functionare.

Designul curajos face o intrare foarte buna pentru componentele hardware de top. Linksys WRT1900AC foloseste un procesor dual-core de 1.2 Ghz si este dotat cu o memorie flash de 128 MB si o memorie RAM de 256 MB. Routerul poate fi folosit direct, venind cu o retea preconfigurata pentru care se gasesc datele printate in partea inferioara (numele si parola default ale retelei). Mai trebuie doar ca acesta sa fie pornit si conectat la internet prin port-ul WAN. Routerul are o interfata usor de folosit pentru schimbarea numelui sau parolei si managementul retelei. Functii foarte atractive pentru aceasta din urma sunt cea de acordare de prioritate dispozitivelor conectate sau cea pentru controlul parental. Functia permite blocarea accesului anumitor utilizatori, precum si stabilirea unui interval de timp in care aceasta are efect.

Rata de transfer wi-fi este de 1300 Mbps pe banda de 5GHz si 600 Mbps pe banda de 2.4GHz. Linksys WRT1900AC nu este un router tocmai accesibil, ci mai degraba o solutie pentru cei dispusi sa plateasca mai mult pentru a beneficia de o experienta online de calitate. Routerul este astfel ideal pentru gaming, dar si pentru streaming-ul online sau pur si simplu locuintele in care mai multi utilizatori se conecteaza simultan. Routerul ofera o viteza buna si constanta de lucru, asigurand totodata o stabilitate ridicata si posibilitatea de a personaliza reteaua in functie de preferinte specifice.

Vezi Ofertele si Reducerile la Routere

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Router Linksys WRT1900AC: routerul ultra rapid"

linksys wrt1900ac_2.jpg
linksys wrt1900ac_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro