Tehno News RO

Router Tenda AC15: Un model eficient


Toti cei care isi doresc o locuinta moderna, bazata pe conceptul Smat Home, trebuie sa investeasca, pe langa dispozitivele moderne, si intr-un router eficient, care sa permita o buna conexiune la Internet. De foarte multe ori, desi aceasta alegere poate parea cat se poate de simpla, se dovedeste, totusi, una usor complicata. Ce ii deruteaza cel mai tare pe cei care se afla in cautarea unui router bun? Faptul ca exista multe modele pe piata, care promit „minuni”. O recomandare buna, insa, ramane modelul wireless Tenda AC15. Dar sa vedem despre ce este vorba mai exact in cazul acestui dispozitiv.

Router Tenda AC15

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


tenda ac15.jpg

De ce trebuie sa alegeti modelul de router wireless Tenda AC15?
Care sunt caracterisiticile ce fac din acest model de router o alegere buna? Ei bine, mai intai de toate, se poate vorbi despre faptul ca este un router puternic. Chiar daca acesta nu ridica din loc greutati, el este capabil sa suporte conectarea mai multor dispozitive inteligente deodata, avand in vedere ca are o retea de transmisie de pana la 1900 Mbps si o tehnologie de tipul Beamforming +. Insa, aceste doua elemente mentionate anterior nu sunt singurele care fac din acest router un dispozitiv puternic, ci si amplificatoarele sale de mare putere, dar si cele trei antene externe.

Router Tenda AC15

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Conform specialistilor, modelul este recomandat celor care vor sa se bucure de o experienta deosebita de gaming, fara intreruperi sau alte probleme. Si, pentru ca am mentionat anterior tehnologia Beamforming +, trebuie mentionat faptul ca aceasta concentreaza semnalul catre toate dispozitivele care permit conexiune de tipul Wi-Fi. Astfel, nu trebuie sa fiti in camera in care se afla routerul pentru a beneficia de cel mai bun semnal al conexiunii. Acest lucru este valabil nu doar in cazul telefoanelor, ci si al laptopurilor si tabletelor.

Demn de mentionat este si faptul ca exista un port de tipul USB 3.0 integrat care ofera utilizatorului posibilitatea de a crea propriul cloud securizat, prin intermediul unui hard disk extern. Acest port este un adevarat plus deoarece el permite un transfer al datelor de pana la 10 ori mai rapid decat in cazul modelelor de tipul USB 2.0. Totodata, acest dispozitiv este recunoscut si prin managementul sau inteligent care va permite sa setati cand routerul sa se deconecteze automat pentru a va ajuta sa economisiti energie.

Conteaza designul routerului pe care il alegeti?
Intr-o oarecare masura, da. Avand in vedere ca acest router urmeaza sa fie asezat pe birou sau intr-un loc care il face usor de remarcat, este de preferat ca acesta sa fie cat mai compact si sa aiba o culoare simpla, cum ar fi negru sau alb. Desigur, daca nu cumva va doriti ca routerul sa fie pata de culoare de pe biroul dumneavoastra. In caz contrar, ramaneti la culoarea neutru (negru) a modelului wireless Tenda AC15. Acesta este, totodata, compact, lucru care reprezinta un adevarat atu pentru cei care obisnuiesc sa tina o multime de lucruri pe birou.

In concluzie, investirea intr-un astfel de router wireless de la binecunoscuta firma Tenda este un adevarat must. Desigur, pretul este putin mai ridicat decat in cazul altor modele, acesta fiind pe masura dotarilor acestui dispozitiv.

Vezi Ofertele si Reducerile la Routere

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Router Tenda AC15: Un model eficient "

tenda ac15_3.jpg
tenda ac15_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro