Tehno News RO

Russell Hobbs Aura 20345-56: Razatoarea electrica te ajuta sa termini gatitul mai rapid


Oricat de mult ti-ar placea sa gatesti, cu siguranta procesele de taiere, feliere, razuire etc ale fructelor si legumelor nu reprezinta activitatea ta preferata, deoarece este foarte greu sa nimeresti mereu aceeasi forma, dimensiune si grosime a feliilor, asta, lasand la o parte faptul ca riscul de accidentare este destul de mare, chiar si cand esti bucatar profesionist.

Razatoare Russell Hobbs Aura 20345-56

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


russell hobbs aura 20345-56.jpg

De aceea, iti este recomandat sa incerci multiperformanta razatoare Russell Hobbs Aura 20345-56. Aceasta are un design modern atractiv, care sigur va reprezenta un plus estetic in orice bucatarie. Corpul aparatului are culoarea alba, orificiile prin care se introduc si evacueaza alimentele fiind negre, aparand, astfel, un contrast placut, chiar in acelasi aparat. In partea din spate a acestei razatoare, vei descoperi doua orificii care iti permit sa depozitezi accesoriile. Acest lucru reprezinta unul dintre multiplele avantaje ale modelului, deoarece nu va mai trebui sa iti faci griji ca vei rataci partile componente, acestea fiind mereu alaturi de razatoare. Aparatul este sustinut de o serie de picioruse, lucru care ii ofera mereu stabilitate, fiind foarte bine fixat pe suprafetele pe care este asezat. Logo-ul si numele firmei sunt inscriptionate in partea inferioara a razatoarei.

Razatoare Russell Hobbs Aura 20345-56

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Detalii tehnice si functii
Modelul Russell Hobbs Aura 20345-56 are o putere de 150 de W, care poate parea mica, insa aceasta reprezinta, de fapt, nivelul potrivit de putere pentru un astfel de aparat, putand functiona la capacitate maxima si sa ofere cele mai bune rezultate, fara nici cel mai mic efort.

Acest aparat electrocasnic dispune de un tub larg de evacuare care, nu doar ca iti va permite sa elimini o cantitate mai mare de produs ras, feliat, macinat, ci se evita si neplacutele momente in care tuburile de evacuare se pot infunda, dupa cum se intampla in cazul multor alte aparate similare.

Momentele petrecute in bucatarie vor deveni mult mai placute de acum inainte, multumita razatoarei Russell Hobbs Aura 20345-56. Aceasta include trei accesorii, fiecare dintre ele avand propriile ei functii care te vor ajuta sa termini treaba in bucatarie mai rapid ca niciodata si, la fel de important, fara sa obosesti nici macar putin. Materialul din care sunt produse lamele este otelul inoxidabil, acesta fiind foarte rezistent si nu se uzeaza in timp, facandu-l, asadar, optiunea cea mai buna pentru lamele de taiere.

Aceste accesorii indeplinesc si cele trei functii principale ale razatoarei Russell Hobbs Aura 20345-56 si anume: razuirea, felierea si macinarea. Asadar, vei putea sa razi branzeturile, morcovii, obtinand mereu dimensiunile potrivite, sa felieze legumele pentru salate si garnituri, precum si sa macini cafeaua daca preferi sa o cumperi boabe si sa o macini chiar tu, pentru a te bucura de gustul proaspat al unei cafele de fiecare data.

Poate cel mai atractiv aspect al razatoarei Russell Hobbs Aura 20345-56, insa, este costul ei de achizitie. In ciuda calitatii sale superioare, acest aparat nu are un pret deloc mare, depasind doar cu foarte putin suma de 200 de lei, fiind, asadar, cel mai bun pret de pe piata pentru un astfel de aparat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Razatoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Russell Hobbs Aura 20345-56: Razatoarea electrica te ajuta sa termini gatitul mai rapid"




Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro