Tehno News RO

Sapphire Radeon R7 250: Placa video recomandata, in mod special, iubitorilor de filme


Placa video este o componenta foarte importanta pentru orice PC, insa cei mai multi utilizatori nu vor avea niciodata nevoie de mai mult decat de una integrata, pentru ca nici nu folosesc computerul pentru altceva decat vizionarea de filme sau navigarea pe Internet. Amatorii de jocuri stiu ca au nevoie de ceva mai mult, iar astfel de placi video sunt de cele mai multe ori destul de scumpe, calitatea insemnand si un pret mai mare. Pe langa aceste doua variante exista si modele cu performante intermediare, superioare celor integrate, dar sub o placa video destinata jocurilor.

Placa video Sapphire Radeon R7 250

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2019


sapphire radeon r7 250.jpg

Una dintre ele este Sapphire Radeon R7 250, un model bunicel, cu un pret mediu si cu cateva surprize, dar nu suficient de avansat pentru a reprezenta o solutie si pentru gamerii mai inraiti.

Placa video Sapphire Radeon R7 250

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2019


Filme la calitate inalta, jocuri doar la una acceptabila
In primul rand, trebuie mentionat faptul ca am observat o confuzie in legatura cu modelul de fata. Acesta este disponibil in doua versiuni si, de regula, caracteristicile acestora sunt incurcate intre ele. Asadar, variata mai slabuta are o memorie de 2 GB si este de tip DDR3, in timp ce cea mai buna are 1 GB si este de tip GDDR5. Avantajul este de partea celei din urma, avand caracteristici mai moderne, desi, din punctul de vedere al conectarii, nu exista diferente. Ambele au multe porturi, putandu-se conecta la aproape orice dispozitiv si se incarca de la PC, deci nu este nevoie de o alta conexiune la curent.

Cum versiunea mai buna este cea de-a doua, aceasta este cea care merita, mai mult, investitia. Cert este, insa, ca pentru o utilizare generala, ambele sunt cam la fel de bune, iar pentru jocuri niciuna dintre ele nu reuseste sa faca fata lansarilor noi, cel putin nu analizand detaliile generale. Pentru filme, insa, ele sunt mult mai potrivite.

Asta, deoarece placa video, in orice versiune ar fi, poate sa redea si filmele 3D, ceea ce este perfect, mai ales pentru cei cinefili. Referitor la jocuri: acestea functioneaza, dar, ar fi de preferat sa incercati, mai ales, jocuri mai vechi de un an, iar in cazul celor noi sa nu se astepte nimeni sa functioneze perfect la detalii mai inalte de cele medii. Totusi, daca vrei un computer bun pentru editari foto si video, modelul isi face de asemenea treaba, acesta putand sa ofere o rezolutie maxima de 4096 x 3112 pixeli, adica una foarte buna.

Una peste alta, placa video poate sa fie o achizitie interesanta atat timp cat o vei folosi asa cum trebuie si te astepti la performantele corecte de la ea. Pentru un model generalist, Sapphire Radeon R7 250 are un pret acceptabil si, impreuna cu o configuratie potrivita, poate sa-ti satisfaca cerintele. Astfel, vei avea bani si pentru restul computerului. Marele sau avantaj este posibilitatea de a urmari filme in 3D si acasa, chiar daca jocurile nu isi vor gasi cel mai bun nivel pe un computer dotat cu modelul de fata.

Vezi Ofertele si Reducerile la Placi Video

valabile astazi, 20 aprilie 2019 la:
Video pentru: "Sapphire Radeon R7 250: Placa video recomandata, in mod special, iubitorilor de filme"
Galerie foto: "Sapphire Radeon R7 250: Placa video recomandata, in mod special, iubitorilor de filme"

sapphire radeon r7 250_2.jpg
sapphire radeon r7 250_3.jpg
sapphire radeon r7 250_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro