Tehno News RO

Sharp 60UD20: Petrece timpul intr-un mod modern cu televizorul Smart LED Sharp


In ciuda popularitatii altor aparate electrocasnice din ultimii ani, televizorul continua sa ramana cel mai popular dintre toate aceste mijloace de petrecere a timpului liber. Acest lucru este posibil deoarece televizoarele au continuat sa evolueze simultan cu restul tehnologiilor sau chiar au fost create sisteme si functii noi pentru acestea.

Televizor Smart 3D LED Sharp 60UD20

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


sharp 60ud20.jpg

Un exemplu de televizor modern este cel Smart 3D LED Sharp 60UD20. Caracteristicile sale moderne se pot observa inca de la design-ul exterior, acesta fiind slim si cu o diagonala mare, care ofera o perspectiva diferita asupra imaginilor proiectate. Marginile sunt produse din aluminiu care a fost slefuit foarte subtire, obtinand un finisaj de tip “diamant”. Dimensiunile sale fara stand sunt de 1361 x 781 x 69 milimetri, varianta cu stand avand 1361 x 827 x 350 milimetri, in timp ce greutatea totala este de 31.5 kilograme.

Televizor Smart 3D LED Sharp 60UD20

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Specificatiile tehnice ale modelului
Televizorul Smart 3D LED Sharp 60UD20 are o rezolutie de patru ori mai puternica decat un model Full HD.

Pentru un televizor premium, panoul este foarte important. Tehnologia de scalare a modelului Smart 3D LED Sharp 60UD20 – care este certificat 4K – optimizeaza oricare dintre tipurile de continut, chiar daca este vorba de un film pe Blu-ray sau de un videoclip disponibil online, imaginea fiind mult mai clara si mai realistica. Datorita sistemului de iluminare de ultima generatie, sunt permise culori in combinatii mai variate, ecranul Rich Colour Display poate sa produca serii diferite de culori mai puternice, de aceasta tehnologie beneficiind in mod special imaginile de natura.

Sistemul de scalare este mult mai eficace ca urmare a includerii unor tehnologii de calitate adaptiva a imaginii, precum tehnologia Local Contrast Control. Aceasta are rolul de a imbunatati instinctiv contrastul si detaliile, acestea fiind observabile chiar si in scenele intunecate. Posibilitatea de a controla rezolutia potriveste dinamic setarile pentru claritate, fiind asigurata o experienta optima de vizionare, fara sa conteze sursa.

Certificarea THX 4K a televizorului Smart 3D LED Sharp 60UD20 a fost inclus in programul a 400 de teste, fiind acoperite 1000 de puncte de date, fiind respectate standardele cele mai inalte ale performantei imaginii.

Sunetul si imaginea sunt integrate perfect datorita Audio Engine de la Yamaha care a fost integrat in seria UD20, sunetul fiind reprodus cat mai natural, experienta totala fiind una superioara.

Televizorul Smart 3D LED Sharp 60UD20 are incorporata platforma intuitiva Aquos Net +, lucru care iti permite sa te conectezi foarte repede la continul tau preferat. Acesta lucreaza folosind sistemul Wi-Fi integrat, accesarea instantanee a diferitelor aplicatii (filme, muzica, jocuri, pagini web) fiind posibila datorita acestuia.

Datorita ecranului mare, continul digital este vizualizat fara probleme. Televizorul Smart 3D LED Sharp 60UD20 poate sa redea pozele, videoclipurile si muzica de pe un computer sau alte dispozitive multumita DLNA.

Avand astfel de caracteristici inovatoare, este de inteles ca modelul de televizor Smart 3D LED Sharp 60UD20 va avea si un cost pe masura, insa trebuie retinut faptul ca investitia aceasta este una pe termen lung, avand mai multe avantaje decat dezavantaje.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Sharp 60UD20: Petrece timpul intr-un mod modern cu televizorul Smart LED Sharp"

sharp 60ud20_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro