Tehno News RO

Side by side Beko GN163020: Mai mare si mai bun


Fiecare dintre noi a avut la un moment dat un aparat frigorific ce nu era destul de incapator pentru planurile culinare sau pentru toate produsele alimentare necesare pregatirii unor mancaruri speciale sau a unora traditionale. Pentru a nu mai avea de-a face cu astfel de situatii, puteti foarte usor sa optati pentru un model cu totul special si care sa ofere posibilitatea de a pastra atat alimente proaspete, cat si unele congelate. Un model care va oferi cu siguranta un spatiu de stocare suficient pentru orice bucatar este Beko GN163020, iar prezenta sa in orice bucatarie este un castig.

Side by side Beko GN163020

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 mai 2018


beko gn163020.jpg

Pentru inceput trebuie solutionata problema pozitionarii acestui model si a locului pe care il poate ocupa in cadrul locuintei voastre intrucat, fiind un model side by side, acesta tinde sa ocupe mai mult spatiu decat un model clasic de frigider sau de combina frigorifica. Revenind la spatiul de care Beko GN163020 are nevoie, acesta este unul dictat de dimensiunea de 179 x 91 x 72 cm pe care o are. Nu doar dimensiunea il va face sa fie foarte usor de remarcat de catre cei care aleg sa va treaca pragul bucatariei, ci si nuanta de alb stralucitor pe care o are sau cele doua manere argintii ce ii ofera acea tenta de eleganta. Daca este vorba insa de dimensiune, atunci legat de aceasta va fi vorba si de spatiul de stocare foarte generos pe care il ofera Beko GN163020, atat in ceea ce priveste congelatorul, cat si in ceea ce priveste frigiderul.

Side by side Beko GN163020

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 mai 2018


Mai bun pentru alimente
Cand vine vorba despre alimentatie, pastrarea alimentelor in siguranta ajunge sa fie pe primul loc, iar asta pentru cei care nu au tot timpul ocazia sa achizitioneze mereu produse proaspete sau care nu vor sa faca foarte multe drumuri in piata si la magazin. Cu un volum net total 558 l si care se va regasi intr-un volum net al frigiderului de 368 l si un volum net al congelatorului de 190 l, puteti pastra orice alimente veti dori. Nu doar spatiul este important in cazul acestor compartimente, ci si modul in care acest spatiu poate fi exploatat, iar pentru asta aveti 4 rafturi in interiorul frigiderului si 4 suporturi pe usa sa. La interiorul congelatorului, ceea ce va ofera Beko GN163020 sunt 6 compartimente, dar si o capacitate de congelare de 13 kg in 24 ore.

Siguranta alimentelor tine si de tehnologia care este prezenta, iar faptul ca Beko GN163020 vine cu o tehnologie No Frost pentru ambele compartimente va ofera posibilitatea de a seta temperatura, dar si de a scapa de straturile de gheata de pe alimente. Pe langa aceasta tehnologie, insa, mai vin spre avantajul vostru si filtrul impotriva mirosurilor, dar si prezenta unui sistem antibacterian. Chiar daca este destul de mare, nu inseamna ca veti avea un consum enorm, ci va fi vorba despre un consum de energie electrica ce il pozitioneaza in clasa de eficienta A+, iar pentru lipsa de energie ceea ce este important la acest model este autonomia de pana la 9 ore fara energie electrica.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 23 mai 2018 la:Galerie foto: "Side by side Beko GN163020: Mai mare si mai bun"

beko gn163020_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro