Tehno News RO

Side by side Haier HRF-628AN6: Mai bun si mai modern


Toate produsele electrocasnice au un termen de expirare, si asta fara a tine cont de garantia pe care o puteti primii, fiind vorba despre momentul in care realizati ca nu mai raspunde nevoilor pe care le aveti sau pe care le are familia voastra. Pentru cazul frigiderelor si a frigorificelor in general acest termen poate fi atins si de momentul in care realizati ca nu aveti suficient spatiu pentru toate produsele si alimentele pe care le utilizati in alimentatie. Solutia potrivita pentru astfel de situatii este cu siguranta achizitia unui model care sa poate oferi spatiul de care aveti nevoie, dar in acelasi timp sa nu fie unul foarte costisitor, iar un bun exemplu este Haier HRF-628AN6.

Side by side Haier HRF-628AN6

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


haier hrf-628an6.jpg

Putem observa pentru acest model Haier HRF-628AN6 si faptul ca este unul foarte modern si elegant, si nu doar unul foarte incapator datorita caracteristicii side by side. Latura elegantei si a modernitatii este data de culoarea negru obsidian combinata cu nuanta de gri inchis dar si de prezenta unui afisaj LCD in cadrul panoului de control al functionarii. Putem observa mult mai multe elemente moderne la acesta produs frigorific si pentru usa frigiderului este vorba de sistemul minibar care permite sa aveti acces foarte usor la alimente sau recipientele dispuse pe usa acestuia. Pentru usa congelatorului veti putea observa dispenserul de apa sau cel de gheata care vor fi cu atat mai avantajoase cu cat si temperatura de afara va fi mai mare. Toate aceste elemente, pentru a fi la dispozitia voastra, trebuie mai intai sa va asigurati ca aveti suficient spatiu pentru instalarea acestui model, fiind vorba despre unul putin mai impunator cu o dimensiune de 179 x 90.8 x 69 cm.

Side by side Haier HRF-628AN6

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Mai modern si pentru alimente
Chiar daca aspectul este important, si chiar daca dimensiunea ne arata faptul ca Haier HRF-628AN6 va fi un model side by side destul de incapator, cu un frigider de 375 litri si un congelator de 175 litri, trebuie sa vedem si alte caracteristici care il pot face mult mai avantajos decat altele similare. Putem incepe cu tehnologia No Frost cu care sunt prevazute cele doua compartimente ale acestui model, iar aceasta tehnologie permite setarea conditiilor ideale de temperatura de la panoul de control. Nu doar temperatura exacta conteaza ci si faptul ca nu veti avea alimentele acoperite de gheata, nici macar cele din congelator iar pentru intretinere veti avea un sistem automat de dezghetare.

Lista de specificatii trebuie sa se incheie cu ceea ce este destul de important pentru majoritatea dintre noi si anume confortul locuintei, care in acest caz este reprezentat de consumul de energie sau de zgomotul pe care Haier HRF-628AN6 il produce in timpul functionari. Daca pentru zgomot este vorba despre un nivel care atinge o valoare de 42 dB si care nu va face ca acest model sa fie un deranj pentru voi, pentru consum lucrurile sunt din aceasi gama a avantajelor. Veti avea o pozitionare in clasa de eficienta enrgetica A+, iar asta este cu siguranta un beneficiu daca privim mai sus la volumul net total si la cantitatea de alimente pe care o veti putea stoca.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Side by side Haier HRF-628AN6: Mai bun si mai modern"

haier hrf-628an6_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro