Tehno News RO

Side by side Hotpoint SXBHAE920: modelul generos


Sunt multe moduri prin care veti putea sa faceti o bucatarie mai moderna sau mai avantajoasa pentru voi insa cel mai fiabil si cel mai la indemana tine de modul in care veti alege gama de electrocasnice pentru aceasta.

Veti putea in acest mod sa va bucurati de partea de confort a acesteia dar si de partea de utilitate intrucat veti putea sa gatiti mult mai bine si in acelasi timp veti putea avea un mediu sau loc de pastrare pentru tot ceea ce gatiti. In cazul in care cantitatea de alimente ce sunt utilizate este mai generoasa sau poate cantitatea de mancare gatita, un model de frigorific Hotpoint SXBHAE920 se poate dovedi foarte generos.

Side by side Hotpoint SXBHAE920

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2019


hotpoint sxbhae920.jpg

Aducerea unui frigorific Hotpoint SXBHAE920 in interiorul locuintei sau poate al bucatariei in care va desfasurati activitatea poate fi data de aspectul sau elegant si modern, dar cu siguranta altceva sta la baza alegerii sale. Faptul ca discutam despre un model side by side cred ca este cel mai important aspect cand vine vorba despre alegerea si despre utilizarea sa, iar asta pentru ca veti putea sa va bucurati de un spatiu foarte generos pentru asezarea alimentelor.

Acest lucru trebuie privit insa si din perspectiva pozitionarii si instalarii, iar asta pentru ca mai mult spatiu de stocare inseamna si mai mult spatiu pentru instalare. Valoarea exacta pentru etapa instalarii modelului side by side tine de inaltimea sa de 178.8 cm, de latimea de 89.5 cm dar si de adancimea de 74.5 cm.

Side by side Hotpoint SXBHAE920

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2019


Generozitate multipla
Nu doar posibilitatea de a pastra multe alimente este un avantaj sau o caracteristica pentru care Hotpoint SXBHAE920 poate fi considerat generos ci si modul in care volumul net total de 510l poate fi utilizat.

Pentru utilizarea frigiderului veti avea posibilitatea de asezare a 3 rafturi, de utilizare a unuia dintre cele doua compartimente pentru fructe si legume sau ciuperci, dar veti avea si 5 suporturi pe usa sa. In privinta congelatorului veti avea ca si elemente interioare doua rafturi dar si 5 suporturi pe usa, insa ceea ce poate fi vazut ca un element major se afla pe exteriorul usii congelatorului, si este vorba despre un panou de afisaj LCD.

Prezenta acestui panou va poate ajuta sa stiti in permanenta ce conditii de pastrare sunt la interior dar va ajuta si sa aveti un control foarte bun asupra functionarii, mai ales ca Hotpoint SXBHAE920 vine si cu o tehnologie de racire No Frost. Un astfel de sistem de racire poate fi privit ca un mare plus si prin faptul ca elimina ceea ce inseamna straturi de gheata de pe alimente dar si prin prezenta unor sisteme de dezghetare automata pentru a va fi mai usor pentru intretinere. Pentru cazul in care vreti ca temperatura din interior sa ajunga mai repede la o anumita valoare veti putea sa apelati si la functiile Super Freeze sau Speed Cool, insa pentru toate utilizarile si pentru toata functionarea veti avea pozitionarea acestuia in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 20 aprilie 2019 la:Galerie foto: "Side by side Hotpoint SXBHAE920: modelul generos"

hotpoint sxbhae920_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro