Tehno News RO

Side by side Hotpoint SXBHAE924WD: un model prieten


Pentru fiecare dintre variantele de amenajare a locuintei exista si produse sau bunuri specifice care pot fi aduse astfel incat sa va bucurati de tot ceea ce inseamna linistea caminului vostru si confortul acestuia.

Acest lucru se poate spune pentru fiecare incapere, si poate fi vorba despre posibilitatea de a va bucura de o sufragerie perfecta sau poate despre o bucatarie, dar asta pentru cei care au pasiuni in aceasta directie. Prezenta unor electrocasnice este cu certitudine elementul central al bucatariei dar trebuie sa va bucurati de prezenta unora moderne si avantajoase, si poate fi vorba sa va bucurati de un model Hotpoint SXBHAE924WD.

Side by side Hotpoint SXBHAE924WD

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2019


hotpoint sxbhae924wd.jpg

Alegerea acestui model tine atat de faptul ca face parte dintr-o categorie moderna si eleganta cat si de faptul ca Hotpoint SXBHAE924WD este un model side by side, si automat unul mai incapator decat altele. Analiza motivelor pentru care acest model poate fi vazut ca un plus pentru voi si pentru orice bucatarie poate incepe de la ceea ce este vizibil cu ochiul liber, si este vorba despre designul sau marcat de prezenta inoxului si a nuantei acestuia. Alt element legat de partea de design este dimensiunea acestui model, si fiind unul side by side automat inseamna ca este si mai impunator, si masoara 176 cm in inaltime, 90 cm pentru partea de latime si 75 cm pentru adancime.

Side by side Hotpoint SXBHAE924WD

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2019


Un model cu avantaje
Partea de design este doar un semn al prieteniei pe care Hotpoint SXBHAE924WD il are pentru voi, dar mai exista si alte elemente, si plecand tot de la partea de dimensiune veti avea si spatiul pentru depozitarea si asezarea alimentelor.

Volumul net pe care il ofera este unul de 515l, dar mai mult decat atat veti putea sa exploatati acest volum prin intermediul elementelor din interior, si poate fi vorba despre rafturile din sticla din frigider, despre suporturile de pe usa sau de compartimentele din congelator. In cazul in care este vorba despre dorinta de a savura o bautura rece veti avea un dispenser de apa pe care sa il utilizati, iar deasupra acestuia se afla ceea ce este panoul de comanda si control al functionarii si afisajul LCD.

Prezenta unui astfel de display impreuna cu tehnologia No Frost pe care o detine acest side by side nu face dacat sa va permita sa aveti exact ce conditii doriti pentru alimentele voastre si sa cunoasteti in permanenta temperatura din interior. Mai aveti ca si functii ce o sa va ajute sistemele de dezghetare automata, asta pentru partea de intretinere si curatenie, iar pentru partea de liniste a locuintei veti avea nivelul de zgomot maxim de 47 dB. Pentru a vedea cat de prietenos mai poate fi Hotpoint SXBHAE924WD mai avem si ceea ce inseamna consumul de energie electrica, iar la un astfel de volum o pozitionare in clasa de eficienta A+ nu are cum sa fie ceva rau. Pentru acelasi lucru mai avem si functii precum este cea de super racire sau super congelare, dar si cea HolidayMode.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 20 aprilie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro