Tehno News RO

Side by side Hotpoint SXBHAE925: eleganta in orice incapere


Fiecare casa si fiecare locuinta are sau poate avea propria personalitate, iar asta poate sa reflecte si personalitatea celor care vor locui in aceasta sau poate a celor care o amenajeaza pentru a locui. Indiferent de motivul pentru care sunteti la partea de amenajare a unei locuinte aveti posibilitatea de a da peste elemente care sa va ajute in a obtine tot ceea ce doriti sau aerul pe care il doriti, si asta pentru fiecare incapere in parte. Cum pentru unii cea mai importanta incapere este bucataria, ceea ce se poate face este sa se studieze fiecare electrocasnic, iar daca mai punem si posibilitatea de a gati oricat doriti si oricand doriti atunci Hotpoint SXBHAE925 poate fi cel mai activ si important.

Side by side Hotpoint SXBHAE925

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


hotpoint sxbhae925.jpg

Un model de frigider de tip side by side vine cu beneficiul de a putea stoca o cantiatte foarte mare de alimente, si asta fie ca este vorba despre alegerea unora congelate sau poate alegerea unor alimente proaspete.

Ce tip de alimente preferati tine strict de ceea ce preferati sa mancati sau sa gatiti, dar tine si de cat spatiu va poate pune acest model Hotpoint SXBHAE925 la dispozitie, insa pana la acea caracteristica trebuie sa mai vedem cate ceva.

Trebuie sa mentionam si faptul ca acest frigorific este un plus si datorita designului pe care il are, a sticlei de culoare neagra si aspectului lucios oferit, a formei manerelor, a finisajelor dar mai ales a panoului de control prezent pe usa congelatorului.

Side by side Hotpoint SXBHAE925

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Eleganta si stil
Tot ceea ce mai trebuie spus pentru partea de aspect si de instalare sau asezare a acestui model Hotpoint SXBHAE925 este gabaritul sau, si este vorba despre inaltimea de 178.8 cm, de adancimea de 74.5 cm sau de latimea de 89.5 cm.

Avand in vedere ca am mentionat deja partea de stocare a unei anumite cantitati de alimente veti avea si partea de volum net pe care acest side by side incorporabil il pune la dispozitie, iar cel net total este de 510l. Cu siguranta este mai mult decat ofera multe alte frigorifice insa veti putea avea si beneficiul unei exploatari avantajoase a volumului, si asta prin intermediul rafturilor din sticla, a suporturilor de pe usi sau poate a compartimentelor, fie ca sunt cele din frigider sau cele din congelator.

Totusi nu trebuie sa uitam si faptul ca pentru a fi siguri pe ceea ce gatiti trebuie ca si modul de pastrare al alimentelor sa fie unul avantajos, si pentru a stabili conditiile de pastrare Hotpoint SXBHAE925 vine si cu o tehnologie de tip No Frost.

Impreuna cu aceasta latura veti avea si ceea ce inseamna controlul total asupra functionarii, si asta pentru ca este vorba si despre prezenta unui panou de control LCD cu touchscreen capacitiv. Efectele acestui mod de utilizare tin si de a seta temperatura exacta din interior dar si de partea de eficienta din punct de vedere al consumului de energie electrica, si veti avea mai exact unul mediu anual de 430 kWh.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:



Galerie foto: "Side by side Hotpoint SXBHAE925: eleganta in orice incapere"

hotpoint sxbhae925_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro