Tehno News RO

Side by side Liebherr Premium SBS 70I4: pentru tot si pentru toate planurile


Alegerea celor mai bune retete si a celor mai bune produse pentru a gati este cu siguranta influentata de ce preferinte are fiecare, de preferintele pe care le are familia voastra dar si in ceea ce tine cat de mult va place sa gatiti.

Toate aceste elemente insa pot scadea ca si importanta, mai ales daca este vorba despre disponibilitatea unui spatiu suficient pentru a stoca toate alimentele de care aveti nevoie sau pe care planuiti sa le utilizati. In materie de mancare, alimentele despre care poate fi vorba sunt de regula cele perisabile ce poate trebuie tinute in conditii de frig sau temperatura mai scazuta si cele neperisabile ce pot sta fara probleme unde considerati. Cum pentru alimente poate fi vorba atat de partea de prospetime a unora cat si despre posibilitatea de a utiliza alimente congelate, un model incapator, indiferent de cat de mult gatiti, este si cel side by side Liebherr Premium SBS 70I4.

Side by side Liebherr Premium SBS 70I4

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


liebherr premium sbs 70i4.jpg

Ceea ce trebuie stabilit destul de devreme in cazul unor astfel de modele este faptul ca nu se pliaza foarte mult pe langa cei a caror locuinta este mai redusa, sau foarte redusa, ca si suprafata intrucat sunt mult mai voluminoase decat frigiderele sau unele combine frigorifice. Nu inseamna insa ca Liebherr Premium SBS 70I4 de exemplu nu poate fi prezent si intr-o garsoniera, doar ca s-ar putea sa nu fie tocmai potrivit acolo sau sa limiteze instalarea si pozitionarea altor electronice si electrocasnice. Ceea ce conteaza insa in cazul acestui model este si posibilitatea de a fi incorporat foarte usor si complet ceea ce s-ar putea sa mai reduca putin usorul disconfort al gabaritului.

Side by side Liebherr Premium SBS 70I4

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Si fara surpize
Alegand un model side by side este ceea ce va aduce in fata disponibilitatii unui volum net de 510l care se va regasi in totalitate in frigiderul cu un volum net total de 301l dar si in congelatorul al carui volum este 209l. Veti avea cu sigurata suficient spatiu atat pentru produse proaspete cat si pentru cele congelate, insa pentru asta va vor ajuta si cele 8 rafturi din sticla din frigider, cele 5 suporturi de pe usa, compartimentul pentru fructe si legume sau poate cele 9 compartimente ale congelatorului. Daca vreti sa puneti insa ceva la congelat elementul important poate fi cel privind capacitatea de congelare detinuta de Liebherr Premium SBS 70I4 de 18kg in 24ore, iar asta nu este deloc putin.

Fiind un model side by side complet incorporabil nu sunt forte multe elemente vizibile si semnificative la exterior dar sunt destule caracteristici importante ca si functionare precum functia de super-racire, sistemul de avertizare pentru usa deschisa sau reglarea electronica a temperaturii. Pentru aceasta ultima caracteristica ceea ce conteaza sau ceea ce poate conta cel mai mult pentru partea de functionare a Liebherr Premium SBS 70I4 este tehnologia No Frost pentru ambele compartimente.

De aceasta tehnologie mai putem sa legam si partea de autonomie de pana la 16ore dar si partea de pozitionare in clasa de eficienta energetica A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro