Tehno News RO

Side by side Samsung RS552NRUA1J: un model pentru care merita sa economisiti


Cum arata o bucatarie moderna? Ea este dotata, mai intai de toate cu o serie de dispozitive electrocasnice inovative, al caror scop este sa usureze considerabil munca utilizatorilor. In aceasta categorie intra si frigiderele de tipul side by side, asa cum este si modelul pe care o sa vi-l prezentam astazi: Samsung RS552NRUA1J.

Acesta nu este doar un frigider spatios, ci si unul cat se poate de performant. Expertii il considera una dintre cele mai recente inovatii in materie de dispozitive electrocasnice. Sa fie asa oare? Sa vedem despre ce este vorba.

Side by side Samsung RS552NRUA1J

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


samsung rs552nrua1j.jpg

Detalii despre Samsung RS552NRUA1J- ce inseamna acest model mai exact?
In primul rand, cand vine vorba de produsele din gama Samsung, indiferent ca sunt telefoane, masini de spalat, aspiratoare, frigidere sau orice altceva, acestea au un aspect elegant, dar si modern. Iar modelul prezentat nu este deloc o exceptie. Desi el este foarte generos ca spatiu, avand un volum net total de 538 L, frigiderul este bine organizat in interior si va permite o libertate destul de mare, chiar si atunci cand vine vorba de produse voluminoase. Exista un sertar special creat pentru legume si fructe, al carui rol este sa le pastreze proaspete vreme indelungata, prelungind durata de conservare. Si pentru ca tot am mentionat anterior aspectul, acesta este pus si mai bine in evidenta de lumina LED-urilor de culoare albastra.

Side by side Samsung RS552NRUA1J

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Sistemul Twin Cooling este nelipsit in cazul multor modele Side by Side Samsung, la fel cum se intampla si in situatia produsului prezentat, iar rolul acestuia este deosebit de important, deoarece el este cel care se ocupa de un control precis al temperaturii si umiditatii, un lucru care influenteaza deosebit de mult gustul si aspectul alimentelor. De asemenea, acest sistem lucreaza foarte bine cu functia anti-mirosuri, ajutandu-va sa scapati de aceasta problema atat de enervanta. Desigur, nu lipseste nici sistemul cu rol in protectia bacteriilor si microbilor care se dovedesc atat de daunatoari pentru oameni.

Compresorul Digital Inverter este si el demn de laudat, reusind sa mentina temperatura rece pentru a oferi cele mai bune conditii de pastrare a alimentelor, insa, in acelasi timp, venind cu un consum mai redus de energie.

Mai precis, este vorba de pana la 24% mai putina energie consumata, decat in cazul produselor care fac parte din cele cu compresoare conventionale. Desigur, exista si modele din gama Samsung care fac parte din clasa A++.

Dincolo de acest lucru, trebuie mentionat si sistemul No Frost care are rol atat in optimizarea temperaturii si a consumului acestui model, cat si in ceea ce priveste buna pastrare a alimentelor, fara a le ingheta, ci doar reci. Astfel, utilizatorii pot uita de dezghetarea periodica ce obisnuia sa fie facuta in cazul frigiderelor obisnuite.

Un ultim aspect legat de acest frigider este cel legat de pret. Pretul nu este deloc unul accesibil oricarui buzunar, insa, avand in vedere detaliile mentionate anterior, se poate spune ca acest frigider este cu siguranta unul pentru care merita sa economisiti. In timp, isi va demonstra bunele caracteristici. Insa, el nu este recomandat celor care nu au o bucatarie suficient de generoasa ca spatiu.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Side by side Samsung RS552NRUA1J: un model pentru care merita sa economisiti"

samsung rs552nrua1j_2.jpg
samsung rs552nrua1j_6.jpg
samsung rs552nrua1j_4.jpg
samsung rs552nrua1j_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro