Tehno News RO

Side by side SMEG FQ55FX1: modelul ce vine cu beneficii


Tipul de alimentatie pe care il abordati poate spune foarte multe despre voi si poate avea un rol important in ceeea ce priveste starea de sanatate pe care o aveti dumneavoastra sau poate sanatatea intregii familii. Cu siguranta o atentie sporita trebuie si pentru cei care poate gatesc pentru clienti, insa modul in care sunt pastrate ingredientele prime conteaza la fel de mult pentru ambele situatii. Exista si cazuri in care ceea ce se consuma este produs intr-un mod natural si astfel sa nu fie probleme privind chimicalele, insa asta presupune si asigurarea unor modalitati optime de pastrare dar si suficient spatiu de pastrare, dar SMEG FQ55FX1 aduce beneficii in acest sens.

Side by side SMEG FQ55FX1

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


smeg fq55fx1.jpg

Un model de frigorific side by side este cu siguranta important din aceasta perspectiva si va poate ajuta foarte mult in ceea ce tine de punerea la dispozitie a spatiului suficient pentru pastrarea alimentelor. La fel de important poate sa fie si posibilitatea de a avea incredere in ceea ce tine de asigurarea conditiilor optime si pastrarea acestora pe toata perioada in care alimentele sau produsele si recipientele se afla in interior.

Tot de faptul ca este vorba de un model side by side trebuie sa ne legam si cand vine vorba despre asezarea sa, iar acest lucru pentru ca veti avea nvoie de mai mult loc decat in cazul unei combine frigorifice de exemplu.

Necesitatea de spatiu este data de dimensiunea pe care SMEG FQ55FX1 o are, si mai exact de inaltimea de 182.5 cm, de latimea de 84cm dar si de adancimea de 74.5 cm, iar daca este vorba de transportul acestuia atunci o sa conteze si greutatea de 130kg.

Side by side SMEG FQ55FX1

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Pentru voi si pentru alimente
Un astfel de model va ofera principalul beneficiu de a avea suficient spatiu pentru stocarea tuturor alimentelor pe care le utilizati in bucatarie, iar daca plecam de la partea de gabarit veti putea sa va dati seama cam de ce spatiu este vorba. Nu conteaza numai faptul ca SMEG FQ55FX1 va ofera un volum net de 605l ci conteaza si faptul ca veti avea posibilitatea de a utiliza acest volum prin intermediul elementelor specifice celor doua compartimente. Daca pentru partea de congelator veti avea doua compartimente ce sa le utilizati, pentru frigider veti avea doua rafturi din sticla securizata, compartimente pentru fructe si legume sau ciuperci dar si rafturi pe usile acestuia.

Tot despre grija pe care SMEG FQ55FX1 o acorda utilizatorilor poate fi vorba si daca ne referim la partea de zgomot pe care il produce de pana la 42dB, dar mai ales de partea de consum de energie electrica intrucat se aseaza in clasa de eficienta energetica A+. Fiind nevoie si de o latura a intretinerii veti avea doua sisteme automate de dezghetare, dar cel mai mult poate conta faptul ca este un model prevazut cu sistem de racire de tip No Frost. De aceasta tehnologie se leaga si grija acordata conditiilor de pastrare, si mai puteti trece pe lista si functia de super racire, cea de super congelare sau autonomia de functionare de pana la 22 ore fara sa aiba curent de la retea.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro