Tehno News RO

Side by side SMEG FQ55FXE1: tot ce aveti nevoie


Bucataria poate fi locul cel mai important al unei locuinte, iar asta inseamna ca trebuie acordata si o atentie sporita in ceea ce tine de alocarea unor electrocasnice sau alegerea unora care sa corespunda tuturor dorintelor. Exista situatii in care partea de alegerea mai este conditionata de unele aspecte, si poate fi vorba despre faptul ca veti avea nevoie de unele modele care sa deserveasca mai multe persoane. Cum partea de gatit, mai ales pentru un numar mai mare de persoane, este legata si de cantitatea de alimente ce trebuie folosita, atunci ajungem in partea de stocare si de pastrare in siguranta a acestora, si astfel putem ajunge la unele modele precum SMEG FQ55FXE1.

Side by side SMEG FQ55FXE1

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


smeg fq55fxe1.jpg

Un model frigorific side by side precum este SMEG FQ55FXE1 poate fi vazut cu siguranta ca un element foarte important, si nu doar prin prisma faptului ca pune la dispozitie un loc mai mare de stocare ci si prin caracteristicile functionale.

Pana la punerea in functiune insa trebuie vazuta partea de pozitionare si de instalare a acestuia in cadrul bucatariei, ceea ce necesita cu siguranta un spatiu putin mai generos decat in cazul altor modele. Valoarea exacta a spatiului necesar este data de dimensiunea de 182.5 x 84 x 74.5 cm dar la care se mai adauga si spatiul necesar pentru deschiderea usilor frigiderului sau sertarelor congelatorului. In cazul in care va ganditi sa il transportati atunci poate ceea ce o sa conteze este greutatea de 110kg, care va ajuta sa realizati cat de impunator poate fi acesta.

Side by side SMEG FQ55FXE1

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Si tot ce este mai bun
Un volum mare de stocare poate fi important, iar in aceasta directie va este oferit un volum net total de 539l care se compune din compartimentul frigiderului al carui volum este de 387l si compartimentul congelatorului cu un volum net de 152l.

Cum cantitatea de alimente proaspete sau de cele congelate poate varia de la un bucatar si stil de gatit la altul, veti putea sa va ajutati si de unele elemente interioare ale celor doua compartimente ale SMEG FQ55FXE1. Pentru frigider veti avea la dispozitie un numar de 4 rafturi ce pot fi asezate functie de nevoi, veti avea compartimente pentru fructe si legume, insa pentru ambele compartimente veti avea un sistem de racire de tip No Frost si sisteme de dezghetare automata.

Tot ca si caracteristici specifice celor doua compartimente mai putem sa trecem faptul ca pe usa frigiderului veti avea si panoul de control si afisaj al temperaturii din interior, iar pentru congelator veti avea o capacitate de congelare de 10kg in 24h. Pentru cazul in care vreti ca temperatura interioara sa scada mai repede veti putea sa optati si pentru functia de super-racire, sau poate daca este vorba despre congelator pentru cea de super-congelare. Tot ca si plusuri pe care le ofera SMEG FQ55FXE1 unor utilizatori veti avea si partea de consum de energie electrica, care avand un nivel mediu anual de 456 kWh pozitioneaza acest model in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro