Tehno News RO

Side by side SMEG FQ75XPED: pentru mai mult spatiu


Fiecare produs frigorific isi are utilizatorul propriu-zis, si asta fie ca este vorba despre partea de alegere a unui frigider cu doua usi, a unui frigider simplu, congelator sau poate a unei combine frigorifice. Pentru cei care poate au nevoie de mai mult spatiu decat ofera unul dintre aceste produse mentionate pot foarte usor sa se orienteze catre o gama mai generoasa ca si spatiu de depozitare, dar in acelasi timp si spatiul de instalare va fi mai mare. Un exemplu bun poate fi modelul side by side SMEG FQ75XPED iar alegerea sa nu se refera strict la posibilitatea de a pastra alimente ci este vorba despre posibilitatea de a utiliza un model modern si cu specificatii avantajoase.

Side by side SMEG FQ75XPED

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


smeg fq75xped.jpg

Cum este clar ca veti avea nevoie de o bucatarie destul de spatioasa pentru asezarea si instalarea acestui model trebuie sa ne legam in prima faza de caracteristicile constructive si a celor de design pe care SMEG FQ75XPED le detine.

Din punct de vedere al dimensiunii veti avea un model side by side cu o inaltime de 185 cm, cu o latime de 91 cm, o adancime de 86 cm iar pentru a fi asezat sau transportat unde aveti nevoie va poate interesa si greutatea de 130 kg.

Printre elementele exterioare care vin ca si un plus pentru partea exterioara a acestuia se mai afla si un afisaj electronic dar acesta are legatura si cu partea de control electronic asupra functionarii fiecarui dintre compartimente dar si un dispenser.

Side by side SMEG FQ75XPED

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Mai multe plusuri
Posibilitatea de a pastra foarte multe alimente trebuie sa fie insotia si de posibilitatea de a asigura conditii ideale de pastrare pentru acestea iar ceea ce ofera SMEG FQ75XPED in aceasta directie este un sistem de racire de tip No Frost. Aceasta caracteristica tine insa si de alte beneficii si alte plusuri pe care acest side by side le aduce si veti putea sa va bucurati de posibilitatea de a seta exact ce temperatura doriti si ce conditii doriti. Tot despre aceasta latura veti avea si partea de eliminare a straturilor de gheata de pe alimente dar si posibilitatea de a il curata mai usor pentru ca veti avea sisteme de dezghetare automata atat pentru frigider cat si pentru congelator.

Privita mai in detaliu partea de functionare va ofera si alte functii speciale pe care SMEG FQ75XPED le are si veti avea functia de super racire, functia de super congelare, functia ECO dar si o zona de tipul ZeroZone. Cum trebuie sa fie vorba si despre partea de eficienta a unei utilizari si a functionarii veti avea partea de consum mediu anual de 531kWh care daca vi se pare mult trebuie sa aveti totusi in vedere ca este un model impunator si voluminos care are un volum net total de 750l.

Totusi acest volum duce la asezarea si pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica A+ dar pentru asta este importanta si conteaza si partea de functie vacanta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro