Tehno News RO

Side by side SMEG FT41BXE: pentru tot


Planurile culinare ale fiecaruia pot fi legate de ceea ce va place sa gatiti pentru voi, pentru familia voastra sau poate fi vorba despre a gati la o scara mult mai mare pentru mai multe persoane. Pentru fiecare dintre aceste situatii sau pentru fiecare dintre planurile culinare existente se afla si o gama de produse care pot fi utilizate pentru ca totul sa mearga ca uns si ca totul sa fie posibil pentru a savura unele bucate speciale.

Cum cel mai important lucru pentru gatit este sa aveti ce gati si sa aveti din ce gati este necesar ca toate alimentele sa fie asezate in siguranta, si este vorba despre o siguranta oferita de un frigorific precum acest Side by side SMEG FT41BXE.

Side by side SMEG FT41BXE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2019


smeg ft41bxe.jpg

Modelul SMEG FT41BXE poate fi putin cam neobisnuit pentru foarte multi dintre noi si asta pentru ca nu se aseamana cu o combina frigorifica obisnuita dar nici cu un model de frigider cu doua usi. Chiar daca este pozitionat in gama de produse side by side nici cu acestea nu se aseamana foarte mult intrucat nu are doua usi verticale ci este vorba despre o usa si doua compartimente, dar nu inseamna ca este mai prejos decat alte modele. Plecand de la partea de gama in care este asezat trebuie sa vedem si gabaritul pe care un astfel de model l-ar avea, si asta pentru ca solicita mai mult spatiu decat multe alte modele si astfel sa fie putin mai impunator. Valoarea exacta a spatiului insa tine si de dimensiunea acestuia, si este vorba despre unul cu o inaltime de 185 cm, o latime de 74 cm iar pentru adancime veti avea una de 75.5 cm, iar cei care vor trebui sa transporte acest frigorific vor avea de vazut greutatea de 100kg.

Side by side SMEG FT41BXE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2019


Pentru siguranta
Un model potrivit ca si dimensiune poate fi si un model potrivit ca spatiu pentru asezarea produselor voastre alimentare, iar SMEG FT41BXE cu siguranta va fi destul de incapator din acest punct de vedere. Veti avea posibilitatea de a va bucura atat de un frigider foarte generos cat si de un congelator sau spus cu alte cuvinte veti avea posibilitatea de a utiliza atat produse proaspete cat si unele congelate dupa bunul plac. Pe aceasi directie a dimensiunii si spatiului de stocare veti avea si elementele interioare pe care sa le utilizati, si aici este vorba despre rafturile din frigider sau suportii de pe usa acestuia.

Tot de usa frigiderului ne vom lega si daca o sa privim partea exterioara a ei, si asta pentru ca veti avea un afisaj de tip LCD pentru a cunoaste mereu conditiile de pastrare a alimentelor dar si pentru a controla temperatura din interior.

Un plus major este cel dat de faptul ca SMEG FT41BXE este un model prevazut cu un system de racire de tip No Frost, si acesta permite congelarea si conservarea fara nici un pic de gheata dar si prezenta unor sisteme de dezghetare automata. Prezenta si utilizarea sa inseamna si un anumit consum de energie electrica iar asta aduce o pozitionare in clasa de eficienta energetica A+ cu un consum mediu anual de 448 kWh.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 20 aprilie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro