Tehno News RO

Side by side SMEG VICTORIA SBS963P: modelul potrivit pentru locuinta potrivita


Fiecare lucru si fiecare loc isi are rolul si elementele care sa il puna in evidenta, fie prin comparatie cu altele sau poate prin simpla comparatie cu absenta sa, insa ceea ce sta in mainile voastre este posibilitatea de a alege intre acestea.

Pentru partea de locuinta puteti sa fiti atenti la ceea ce inseamna alegerea mobilierului potrivit sau alegerea electronicelor, dar cum insa trebuie sa existe si o bucatarie si partea de electrocasnice poate fi importanta. Gasirea modelului potrivit poate fi o noua provocare pentru voi, si asta pentru ca exista numeroase modele pe care sa le studiati si dintre care sa alegeti cel mai potrivit, iar SMEG VICTORIA SBS963P este unul din ele.

Side by side SMEG VICTORIA SBS963P

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2019


smeg victoria sbs963p.jpg

De ce sa alegeti un model side by side SMEG VICTORIA SBS963P? Pentru ca va ofera posibilitatea de a aduce in slujba voastra un model modern, un model de incredere si unul elegant in acelasi timp. Pe langa toate acestea veti avea si posibilitatea de a putea pastra si conserva numeroase alimente care sa le folositi oricand doriti si fara nici un fel de problema legat de alterarea lor. Tot un astfel de model poate fi important daca vreti sa asezati ceva pentru iarna si pentru congelare, fiind vorba insa despre acele produse naturale pe care le veti putea gasi la unii producatori traditionali. Fiind totusi vorba despre un frigorific mai impunator veti putea foarte usor sa dati si peste nevoia unui spatiu mai generos pentru partea de instalare pentru ca acest model masoara 184 cm pentru partea de inaltime, 69 cm pentru adancime si 91 cm pentru latime.

Side by side SMEG VICTORIA SBS963P

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2019


Pentru bucataria potrivita
Mai mult spatiu ocupat inseamna in acelasi timp si mai mult spatiu de stocare pentru toate alimentele si produsele pe care le veti aseza in interior, si este vorba despre un volum net total oferit de SMEG VICTORIA SBS963P de 616l. Impartirea volumului poate fi importanta si ea fiindca va ajuta sa stiti exact cat de multe produse proaspete veti putea pastra sau cat de multe produse congelate insa tot important este si modul de compartimentare al interiorului. In ceea ce priveste frigiderul veti avea un ajutor major dat de rafturile din sticla securizata ce pot sustine si recipiente sau produse mai grele dar si un ajutor oferit de compartimentele pentru fructe si legume sau rafturile de pe usa.

In privinta congelatorului vom putea spune si mai multe caracteristici ce pot fi vazute ca si avantaje, iar acestea sunt legate de modul de compartimentare dar si de faptul ca veti avea pe usa un dispeser de gheata dar si un panou de control digital. La toate plusurile nu trebuie ignorata tehnologia No Frost pe care SMEG VICTORIA SBS963P o detine si care ofera un control exact asupra temperaturii din cele doua compartimente dar permite si prezenta unor functii precum cea Vacanta. Nu trebuie sa ignoram in ceea ce priveste utilizarea acestuia partea de intretinere data de sistemele de dezghetare automata dar si partea de consum de energie data de pozitionarea in clasa de eficienta A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 20 aprilie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro