Tehno News RO

Sistem Desktop IT Galaxy Corsair Gamer V1: un sistem desktop de calitate


Achizitia unui sistem desktop nu este chiar usor de facut. Pe langa procesorul de calitate si placa video, care trebuie sa apartina unui producator bun si pe care trebuie sa le includa un sistem desktop, acesta trebuie sa aiba si o conectivitate extinsa. De aceste caracteristici dispune sistemul desktop IT Galaxy Corsair Gamer V1.

Sistem Desktop PC IT Galaxy Corsair Gamer V1

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


it galaxy corsair gamer v1.jpg

In ceea ce priveste dimensiunile acestui model, trebuie precizat ca sunt mai mari decat ale altor modele. Astfel ca, lungimea acestuia este 215 mm. Cat priveste adancimea, trebuie spus ca este de 425 mm. Inaltimea acestuia este si ea de 464 mm. Acest sistem desktop este de culoare alba. Are si o greutate de 10 kg, aceasta fiind destul de potrivita.

Sistem Desktop PC IT Galaxy Corsair Gamer V1

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Sistemul desktop IT Galaxy Corsair Gamer V1 - caracteristici tehnice
Sistemul de operare pe care il are acest model este Free DOS. Despre tipul sistemului trebuie stiut ca este Desktop PC. De altfel, acesta este un model destinat gamingului. Acest sistem desktop include un procesor performant, acesta fiind IntelĀ®, datorita caruia intregul sistem va functiona astfel incat jocurile sa nu sufere modificari.

Un alt aspect important de mentionat este tipul procesorului, acesta fiind de inalta calitate, mai exact, de tip i7. Modelul acestui procesor este unul nou, fiind 6700K. Sistemul desktop IT Galaxy Corsair Gamer V1 este prevazut cu 4 nuclee, acestea fiind utile. Tot utile sunt si thread-urile, acestea fiind 8. Cat priveste arhitectura, trebuie spus ca este de tip Skylake. Tehnologia procesorului este buna, fiind 14 nm.

Marimea cache-ului este de 8 MB. De mare performanta este procesorul grafic integrat al acestui sistem desktop, acesta fiind IntelĀ® HD Graphics 530.

Socketul procesorului acestui sistem este de 1151, fiind unul bun. De asemenea, chipsetul este de tip Z270. Detine mai multe tipuri de porturi Back panel, de exemplu, unul fiind de tip HDMI, dar si de tip RJ-45. Mai are si 2 de tip USB 2.0, iar 4 sunt de tip USB 3.0. De asemenea, include 3 porturi de tip Audio Jack. Nu in ultimul rand, mai are si 2 porturi PS/S Mouse-Tastatura. Reteaua acestui model este 10/100/1000. Memoria RAM este una destul de buna, fiind de tip DDR4. Aceasta are o capacitate buna de 16 GB. Frecventa de care dispune memoria este de 2666 MHz.

In ceea ce priveste tipul stocarii pe care il are acest sistem, trebuie spus ca este HDD + SSD. De asemenea, capacitatea HDD/SSHD pe care o include acesta este de 1 TB. In ceea ce priveste interfata HDD/SSHD, trebuie spus ca este de tip SATA 3. Mai trebuie precizata si viteza de rotatie HDD, aceasta fiind destul de buna, de 7200 rpm.

Privitor la capacitatea SSD, trebuie spus ca este de 240 GB. Acest sistem desktop este prevazut cu o placa video dedicata. Face parte dintr-o serie buna, aceasta fiind GeForce. De luat in calcul este si modelul placii video, aceasta fiind GTX 1060. Memoria video dispune de o memorie de 6 GB. Cat despre tipul memoriei placii video este unul destul de bun, fiind GDDR5. Numarul placilor video este de una. De asemenea, placa video include si ea cateva porturi, precum: un port de tip DVI, unul de tip HDMI si 3 DisplayPorturi. Chipsetul video incorporat este de tip nVIDIA.

Pe de alta parte, producatorul & modelul carcasei este Corsair Carbide Series Clear 400C. Carcasa sistemului desktop este de tip Middle Tower. Compatibilitatea formatului placii de baza este de mai multe tipuri: ATX, Mini ATX, Mini ITX. Puterea susrsei este destul de mare, fiind de 600 W. sistemul de racire al acestui procesor este de tip lichid. Producatorul & modelul sistemului de racire este unul destul de bun, acesta fiind Corsair Gydro Series H110i Extreme Performance. Sistemul desktop IT Galaxy Corsair Gamer V1 este unul dintre sistemele performante bazat pe tehnologie de calitate, avand un procesor grafic integrat modern. Pretul acestui sistem desktop este unul bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la Desktopuri

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro