Tehno News RO

Sistem Desktop PC All-in-One ASUS V22ICUK-BA034T: un model pe care te poti baza


Diversitatea sistemelor de tip desktop PC face alegerea unui singur aparat sa fie foarte dificila, pentru cei mai multi oameni, deoarece putini cunosc chiar in detaliu suficiente lucruri pentru a putea sa ia o decizie informata, care sa le garanteze faptul ca au facut investitia pe care si-o doreau. Asadar, un model ca acest sistem desktop PC All-in-One ASUS V221ICUK-BA034T, poate sa se recomande si singur, deoarece caracteristicile sale sunt foarte atractive si usor de inteles.

Sistem Desktop PC All-in-One ASUS V22ICUK-BA034T

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


asus v22icuk-ba034t_2.jpg

Info necesare despre produs
Acest sistem este unul de tip All in one PC care este destinat pentru categoria Home Office. Sistemul de operare al acestuia este Microsoft Windows 10. Lungimea sa este de 514 de milimetri, adancimea de 47 de milimetri si inaltimea de 398 de milimetri. Greutatea sa este de 4.65 de kilograme. Pachetul care vine cu acest All in One PC contine, pe langa sistem, o tastatura, dar si un mouse.

Procesorul acestui sistem desktop PC All-in-One ASUS V221ICUK-BA034T este realizat de cea mai buna companie din domeniu, Intel. Modelul procesorului este 7200U si de tip i5. Acesta are doua nuclee si patru thread-uri. Arhitectura aparatului este de tip Kaby Lake. Frecventa nominala pe care o atinge aparatul este de 2.5 GHz, iar frecventa Turbo Boost este de 3.1 GHz. Cache-ul are valoarea de 3 MB. De asemenea, procesorul are o tehnologie de 14 nm. In plus, procesorul grafic integrat este de tip Intel HD Graphics.

Sistem Desktop PC All-in-One ASUS V22ICUK-BA034T

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Placa de baza este si ea remarcabila prin faptul ca are un chipset creat de Intel, o retea de tip 10/100/1000 si wireless de 802.11 b/g/n. Modelul include versiunea de Bluetooth 4.0. Foarte importante sunt porturile din back panel, iar, in cazul acestui sistem desktop PC All-in-One ASUS V221ICUK-BA034T, ai suficiente pe care te poti baza, ca patru porturi USB 3.1, dar si cate un port RJ45, unul HDMI, unul DC-in, unul Audio Combo, unul Card Reader si unul Kenginston Lock.

Memoria RAM a acestui sistem este de tip DDR4, cu o capacitate de memorie de 8 GB si o frecventa a memoriei de 2133 MHz. Tipul de stocare este HDD, cu o capacitate de 1 TB, in timp ce interfata HDD este SATA. Placa video este integrata. Sursa acestui sistem desktop PC All-in-One ASUS V221ICUK-BA034T este de 65 W. Modelul nu are unitate optica, dupa cum este in prezent moda. Rezolutia pe care o are acesta este de 1920 x 1080 de pixeli, cu o diagonala pentru display de 21.5 inchi. Tipul de display folosit este LCD LED. Tehnologia display-ului este TN. Dispozitivul include si o camera WEB.

Pentru a te lasa sa te bucuri de tehnologia cea mai avansata si moderna posibila, dispozitivul acesta dispune de afisaj care utilizeaza sistemul de iluminare LED, ceea ce face ca nivelul de luminozitate sa fie excelent, chiar si daca are dimensiuni reduse. Asadar, pentru o investie grozava, pe care sa te poti baza de acum inainte, acest sistem desktop PC All-in-One ASUS V221ICUK-BA034T este mai mult decat ideal pentru tine.

Vezi Ofertele si Reducerile la Desktopuri

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro