Tehno News RO

Sistem Desktop PC Asus M32AD-RO047D: Calculator Tower i5 cu placa video dedicata de 2 GB


Daca cele mai multe calculatoare brand gen Dell si HP au placi de baza dedicate, nu la fel putem spune despre sistemul desktop PC Asus M32AD-RO047D, care are placa de baza standard. Vorbim in articolul urmator despre acest model de calculator care vine surprinzatori de bine echipat si la un pret rezonabil pentru cei care cauta un calculator din aceasta categorie de performante.

Sistem Desktop PC Asus M32AD-RO047D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2019


asus m32ad-ro047d.jpg

Asus M32AD-RO047D este silver black, lucios si cu un aspect estetic foarte placut inca de la prima vedere. Sigla ASUS o veti gasi in centru jos pe fata, in timp ce butonul de Power se afla sub unitatea optica DVDRW si setul de porturi dispuse frontal. Veti gasi aici, la indemana doua porturi USB, dar si mufe de casti si microfon, precum si un card reader. Butonul de Power este mare, iese usor in evidenta si are o margine alb stralucitor.

Sistem Desktop PC Asus M32AD-RO047D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2019


Dotat si la specificatii
Acest model are un procesor Intel Core i5-4460 cu frecventa de 3200 MHz, socket 1150 si cache de 6144. Este un procesor puternic, vanat de multi utilizatori care cauta un desktop bun capabil sa le satisfaca cele mai indraznete dorinte in materie de jocuri si alte aplicatii si programe. Chiar daca vorbim despre o frecventa de 3200 Mhz, trebuie sa spunem ca acest procesor cu patru nuclee permite un Turbo Boost de pana la 3400 Mhz.

Despre placa de baza putem spune ca este prevazuta cu 5 porturi USB (din care doua sunt 3.0), dar si HDMI, VGA si un card reader 6 in 1. Conectarea la internet se poate face cu ajutorul retelei incorporate. Nu lipsesc mufele de casti si microfon.

Vreau sa ma opresc neaparat la placa video si sa spun ca pe langa cea integrata care este un Intel 4600, modelul vine echipat cu o placa video dedicata Nvidia GeFore GTX 750, o placa grafica ce are o capacitate de 2 GB GDDR5. Pe aceasta placa video veti gasi un port VGA, unul DVI si in fine unul HDMI. Iata deci ca aveti o multitudine de posibilitati de a va conecta la un monitor sau televizor extern. Placa video Nvidia GeForce GTX 750 include caracteristici ca PhysX si 3D Vision Ready, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata de gameri pentru jocuri 3D ce solicita resurse grafice performante.

Din descrierea sa, aflam ca Asus M32AD-RO047D are doua sloturi de memorie si vine cu un singur modul de 8 GB. Lucrul acesta este imbucurator deoarece va permite sa mai faceti upgrade si ulterior, caci un slot de memorie este liber. Memoria are o frecventa standard de 1600 MHz.

Cat priveste hard diskul inclus in configuratie, acesta are o capacitate de 1 TB cu o viteza de rotatie de 7200 rpm. 1 TB este o capacitate care ar trebui sa va multumeasca indiferent de cat de multe fisiere si aplicatii obisnuiti sa stocati pe hard diskul principal. In rest, nu uitati ca exista oricand varianta unui HDD portabil ce se poate conecta usor in usb.

Asus M32AD-RO047D are dimensiuni medii de 176 x 408.5 x 380 mm iar puterea sursei este de 300 W , nu putem spune ca exceleaza, insa 300W reprezinta o putere pe care o gasiti pe foarte multe unitati de calculator.

Din pacate nu vine instalat cu sistem de operare Windows, ci are doar Free Dos. Pachetul include insa tastatura si mouse, iar pe langa acestea veti mai gasi in colet si certificatul de garantie de 36 de luni. In timp ce multe configuratii la aceasta categorie de pret se vand doar cu 2 ani garantie, iata ca Asus ofera o garantie mai mare de 36 de luni.

In concluzie, Asus M32AD-RO047D este o alegere potrivita pentru toti cei care cauta un calculator performant, cu procesor intel core I5, cu placa video dedicata buna si un pret rezonabil pentru aceasta configuratie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Desktopuri

valabile astazi, 20 aprilie 2019 la:
Video pentru: "Sistem Desktop PC Asus M32AD-RO047D: Calculator Tower i5 cu placa video dedicata de 2 GB"
Galerie foto: "Sistem Desktop PC Asus M32AD-RO047D: Calculator Tower i5 cu placa video dedicata de 2 GB"

asus m32ad-ro047d_2.jpg
asus m32ad-ro047d_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro