Tehno News RO

Sistem Desktop PC HP ProDesk 400 G4 MT: de ce sa il alegi


Produsele de tip sistem desktop sunt foarte variate, dupa cum observa oricine intra intr-un magazin fizic de aparate electrocasnice sau acceseaza un magazin online cu acelasi specific. Variantele au preturi foarte diferite, ca urmare a diferentelor foarte mari care se inregistreaza din punct de vedere tehnic intre modele, existand variante ultra-performante si modele care nu includ decat tehnologia de baza, ceea ce face alegerea oarecum mai usoara – atat timp cat stii ce vrei sa cumperi si daca ti-ai stabilit deja bugetul pentru cumpararea unui astfel de produs.

Sistem Desktop PC HP ProDesk 400 G4 MT

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


hp prodesk 400 g4 mt.jpg

Informatii despre modelul de sistem desktop PC HP ProDesk 400 G4 MT
Acest sistem desktop PC HP ProDesk 400 G4 MT a fost creat tocmai pentru a se putea incadra cat mai bine intr-un spatiu de lucru foarte modern, cea mai evidenta dovada reprezentand-o faptul ca aparatul are un sasiu care este cu 27% mai mic decat generatia precedenta de produse HP, pe langa faptul ca este foarte elegant, sigur si fiabil.

Sistem Desktop PC HP ProDesk 400 G4 MT

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Modelul de sistem desktop PC HP ProDesk 400 G4 MT iti ofera optiuni foarte bune, putand sa obtii in fiecare zi un randament foarte bun, gratie procesorului de performanta inalta de care dispune acesta, de tip i5-7500, din familia Intel Core i5. Frecventa sa este de 3400 MHz, iar dimensiunea cache-ului este de 6144 KB. Utilizand Turbo Boost, aparatul poate sa ajunga pana la 3800 MHz. Aparatul dispune de patru nuclee si are o placa video integrata, aceasta fiind de tip Intel HD Graphics 630.

Placa de baza a acestui sistem desktop PC HP ProDesk 400 G4 MT are mai multe porturi, printre care se numara unul VGA, patru USB 2.0 Card Reader, unul pentru RJ 45, un Display Port si patru USB 3.1. Reteaua integrata este de tip Reealtek RTL8111. Dupa cum placa video este integrata, la fel este si sunetul, care este de tip Conexant CX20632. Memoria are doua sloturi, cu o capcacitate de 8 GB, tipul de memorie fiind DDR4 si frecventa de memorie fiind de 2400 MHz.

Ca unitati de stocare sau optica, modelul de sistem desktop PC HP ProDesk 400 G4 MT are o capacitate HDD de 500 GB, o interfata HDD de tip Sata, o unitate optica DVD RW si o viteza de rotatie de 7200 de rotatii pe minut. Sistemul de operare cu care vine aparatul este Free DOS. Ca sistemice perifice, aparatul include un mouse si o tastatura.

Tipul de sistem din care face parte acest sistem desktop PC HP ProDesk 400 G4 MT este Home / Home Office si are o putere a sursei de 180 W.

Dimensiunile sale sunt de 170 x 338 x 274 de milimetri, iar greutatea sa nu este deloc mare, cantarind numai 5.47 de kilograme. Ca urmare, acest produs este unul pe care poti sa il cumperi lejer pentru locuinta ta sau pentru afacerea ta.

Mai mult, costul pentru achizitionarea sa este foarte mic, de mai putin de 3.000 de lei, la care se aplica acum si o reducere, care face cumpararea sa chiar sa fie mult mai mica, ajutand pe oricine sa isi poata permite sa-si achizitioneze acest aparat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Desktopuri

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Galerie foto: "Sistem Desktop PC HP ProDesk 400 G4 MT: de ce sa il alegi"

hp prodesk 400 g4 mt_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro