Tehno News RO

Sistem Desktop PC Serioux 122610: o alegere perfecta


Sa iti alegi un sistem desktop nu e un lucru usor, pentru ca exista multe variante din care poti sa alegi si, sa fim seriosi, cei mai multi dintre noi nu stim sa deosebim intre un produs bun si unul grozav. Mai mult, sa gasim acel model care se potriveste bine nevoilor noastre este si mai greu, de aceea, e bine daca gasesti in oferta unui magazin un sistem desktop PC Serioux 122610, deoarece sunt sanse foarte mari sa-ti placa.

Sistem Desktop PC Serioux 122610

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


serioux 122610.jpg

Despre procesor si alte aspecte
Acest sistem este de tip desktop PC cu destinatia Home Office si care ruleaza pe sistemul de operare Free DOS. Modelul are culoarea neagra.

Producatorul procesorului este Intel, tipul de procesor fiind i3 si modelul 4170. Dispozitivul are doua nuclee. Arhitectura sa este de tip Haswell si frecventa nominala este 3700 MHz. Placa de baza este H81M-DS2V, cu un socket pentru procesor de 1150. Modelul de sistem desktop PC Serioux 122610 are o capacitate de memorie de 4 GB.

Sistem Desktop PC Serioux 122610

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Tipul de stocare folosit de aparat este HDD, cu o capacitate HDD de 1 TB. Chispetul video este nVIDIA, modelul de placa video fiind de tip GeForce GT 1030, cu o capacitate de memorie video de 2 GB. Acest sistem desktop PC Serioux 122610 dispune si de unitate optica, aceasta fiind de tip DVD RW.

In momentul in care cumparam un astfel de produs, bineinteles, costul de achizitionare este unul dintre aspectele cel mai importante, iar, pentru multi dintre noi, este chiar cel mai important, multi oameni fiind dispusi sa renunte la calitate in favoarea unui pret mai mic. Acest lucru nu e deloc bun, evident, si, in loc sa aplici acelasi procedeu pentru a-ti cumpara un sistem desktop PC, mai bine continui sa cauti un aparat pe care sa ti-l permiti si care sa respecte cat mai mult posibil functiile si caracteristicile pe care ti le doresti de la el, ca sa nu faci o investitie pe termen lung intr-un aparat care nu te va multumi.

Din fericire, modelul de sistem desktop PC Serioux 122610 este unul care nu are doar un aspect placut si caracteristici si functii moderne, dar si un cost de achizitionare redus, ceea ce te va face sa iti atraga atentia asupra lui, neindoit. Asadar, avand un pret de mai putin de 2.000 de lei, acest aparat intra in categoria acelor sisteme desktop PC ieftine, pe care cam oricine si le poate permite, mai ales daca alegi sa il cumperi prin rate.

Mai mult, exista oricand ocazia de a gasi produsul la un pret redus, de aceea, poti sa cheltuiesti si mai putini bani pentru a-ti cumpara un produs de calitate. Acest sistem desktop PC Serioux 122610 este unul de calitate, de care foarte multi se pot declara multumiti, de aceea, daca vrei sa iti cumperi un produs care sa isi merite banii si care sa iti satisfaca cerintele pe care le ai de la un astfel de aparat, sa iti cumperi un sistem desktop PC Serioux 122610 este o idee foarte buna, fara indoiala.

Vezi Ofertele si Reducerile la Desktopuri

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Galerie foto: "Sistem Desktop PC Serioux 122610: o alegere perfecta"

serioux 122610_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro