Tehno News RO

Sistem Desktop PC Serioux Classic C10: alege corect


Atunci cand iti alegi un nou sistem desktop sau chiar primul din viata ta, inainte de a merge intr-un magazin ori de a intra pe un sit web, trebuie sa stii ce anume vrei sa faca acesta si care sunt cerintele minime pe care ti le doresti.

Exista diferente mari de sistem intre ceea ce iti cere un joc video si ceea ce iti cere simpla navigare pe Internet si redactarea de texte, de aceea, ca sa gasesti un sistem desktop bun si pe gustul tau, trebuie sa stii de dinainte ce vrei de la el. Evident, multi dintre noi ne orientam dupa buget, deci, nu poti uita nici acest aspect.

Sistem Desktop PC Serioux Classic C10

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


serioux classic c10.jpg

De ce sa alegi modelul de sistem desktop Serioux Classic C 10
Un model pe care ai putea sa-l iei in considerare este acest sistem desktop Serioux Classic C 10, pe care il gasesti acum in unele magazine nu doar la un pret accesibil, ci chiar si la reducere. Desingul sau este unul simplu si clasic pentru un astfel de aparat, dar ceea ce face sa se remarce intre multitudinea de produse de pe piata care sunt similare sunt caracteristicile sale interioare.

Sistem Desktop PC Serioux Classic C10

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


De exemplu, procesorul face parte din familia Intel Core i3 si este un model i3 – 7100 cu o frecventa de 3900 MHz. Socket-ul sau este de 1151, dimensiunea cache-ului fiind de 3072 KB. Procesorul are mai multe tehnologii remarcabile, ca Intel Hyper – Threading Enhanced, Intel Speed Step, Intel Clear Video HD, Intel InTru 3D, Intel Virtualization, Intel AER si Intel Optane Memory. Modelul acesta are doua nuclee si patru thread-uri. Videoul este integrat si este de tip Intel HD Graphics 630.

Conectivitatea este un aspect pe care il poti remarca la acest sistem desktop Serioux Classic C 10, deoarece el dispune de doua porturi PS/2, unul HDMI, unul DVI, un VGA si un RJ 45, trei pentru audio, patru porturi USB 2.0, si doua porturi USB 3.0. Reteaua integrata este de 10 / 100 / 1000 Mbps. Chipsetul este de tip Intel H110.

Capacitatea acestui sistem desktop Serioux Classic C 10 este de 4 GB cu doua sloturi de memorie, frecventa de memorie fiind de 2400 MHz, iar tipul de RAM este DDR4. Capacitatea HDD este de 500 GB, cu un buffer de 32 de MB, o interfata HDD de tip SATA III, unitatea optica fiind alcatuita dintr-un DVD Writer LG GH24NSD1. Viteza de rotatie este de 7.200 de rotatii pe minut.

Carcasa modelului de sistem desktop Serioux Classic C 10 este de tip Spire Maneo 1079, sistemul fiind multimedia. Puterea sursei este de 420 W. Dimensiunile sale sunt de 392 x 178 x 410 milimetri. Ca periferice, primesti in pachet un mouse si o tastatura.

Tinand cont de caracteristicile acestui sistem desktop Serioux Classic C 10, ai putea foarte usor sa-l achizitionezi, facandu-l ideal pentru locuinta ta ori pentru biroul tau si pentru activitatile pe care vrei sa le realizezi pe el.

Reducerea de pret este doar un motiv in plus pentru care sa faci acest lucru.

Vezi Ofertele si Reducerile la Desktopuri

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro