Tehno News RO

Sistem Desktop PC Serioux Classic P3: dotari bune, pret accesibil


Pentru cei care isi doresc un sistem desktop care sa nu-i dezamageasca din punct de vedere al performantelor, o recomandare buna este sa puna mai intai pe o lista trasaturile pe care si-ar dori ca PC-ul lor sa le aiba.

De regula, cele mai importante detalii sunt cele legate de memorie, performanta procesorului, spatiul hard disk-ului si altele asemenea. Iar daca nu vreti sa pierdeti timpul cautand dupa modelul perfect, va recomandam sa acordati o sansa sistemului desktop Serioux Classic P3. Iata ce face mai exact acest PC.

Sistem Desktop PC Serioux Classic P3

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


serioux classic p3.jpg

Informatii despre performanta sistemului desktop Serioux Classic P3 – aflati care din trasaturile de mai jos se regasesc pe lista intocmita de voi

Sistem Desktop PC Serioux Classic P3

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Asa cum spuneam anterior, atunci cand vine vorba de un PC, un detaliu semnificativ este procesorul. De fapt, fara procesor, functionarea dispozitivului ar fi de-a dreptul imposbila. Asa ca producatorii marca Serioux au investit in modelul de procesor de tipul Intel® Pentium™ G4400, care face parte din familia Intel Pentium si care se dovedeste o alegere buna. Acesta are o frecventa de 3300 de MHz si un socket de 1151.

Dimensiunea cache este si ea destul de ok, fiind de 3072 KB. Desigur, exista modele mai generoase din acest punct de vedere. Numarul de nuclee al sistemului Serioux Classic P3 este de doua, iar videoul este integrat si este de tipul Intel® HD Graphics 510. In ceea ce priveste detaliile privind placa de baza, sunt cateva lucruri care ajuta acest sistem desktop sa se remarce. Modelul de placa de baza este de tipul H11M-K. Aceasta dispune de urmatoarele tipuri de porturi: doua porturi PS/2, un port DVI-D, un port D-Sub, unul RJ-45 si trei porturi audio. Insa asta nu este tot.

Atunci cand vine vorba de transferul de date sau de conectare dispozitivelor periferice, se pot folosi porturile USB 2.0 sau USB 3.0. Mai precis, este vorba de 4 porturi de Usb 2.0 si 2 porturi Usb 3.0. Sunetul, ideal pentru o experienta multimedia, este de tipul Realtek ALC887, fiind integrat pe placa de baza. Referitori la memorie, trebuie sa precizam ca acest model are o memorie de 8 Gb.

Aceasta este de tipul DDR4, fiind destul de rapida. Kitul este de tipul Single Channel si aceasta include doua sloturi. Dincolo de acest lucru, frecventa este de 2400 de MHz, ceea ce face ca acest dispozitiv sa ruleze destul de bine.

Atunci cand vine vorba de capacitatea hard disk-ului, trebuie sa stiti ca aceasta este de 1 Tb, avand o interfata SATA 3. Viteza de rotatie este de 7299 rpm, iar unitatea optica este de tipul DVD+/-RW. Demn de mentionat este si faptul ca acest sistem are o carcasa de tipul Delux DC875, fiind potrivita stilului multimedia pe care sistemul destktop il are. Insa, chiar daca este un sistem creat pentru multimedia, el poate fi folosit si pentru rezolvarea altor task-uri, cum ar fi rularea unor programe de lucru. In ceea ce priveste pretul, acesta poate fi catalogat drept accesbil, daca se iau in considerare dotarile acestui PC.

Asadar, investitia este una care merita.

Vezi Ofertele si Reducerile la Desktopuri

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro