Tehno News RO

Sistem Home Cinema Harman Kardon BDS 480: de ce sa il alegi


Un sistem de tip home cinema este realizat din foarte multe configuratii, incepand cu mediul de redare al continutului video si pana la cate boxe ai nevoie. Un astfel de sistem poate sa dispuna de un DVD sau Blu-ray player, tinand cont de alegerea producatorilor, iar cumparatorii trebuie sa se decida asupra carui format vor sa il cumpere.

Sistemul de sunet este si el foarte important, deoarece completeaza intreaga experienta a vizionarii unui film, spre exemplu, de aceea, trebuie sa acorzi atentie si asupra acestui aspect. Varietate exista, trebuie doar sa stii cum sa iti cumperi un astfel de produs, tinand cont de nevoile tale personale si de ceea ce cauti.

Sistem Home Cinema Harman Kardon BDS 480

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


harman kardon bds 480.jpg

Informatii despre modelul de sistem Home Cinema Harman Kardon BDS 480
Un aparat ca acest sistem Home Cinema Harman Kardon BDS 480 se face remarcat prin designul sau foarte placut si modern. Toate componentele au culoarea neagra, ceea ce ii ofera eleganta sistemului. Puterea sa totala este de 260 W, iar sistemul este de 2.1, adica alcatuit din doua boxe si un subwoofer. Boxele se pot aseza in partile laterale ale televizorului, iar subwoofer-ul se poate monta in orice loc din incapere. Un astfel de sistem este recomandat pentru un dormitor ori o alta camera care are dimensiuni mai mici din casa ta, pe motivul ca nu ai loc pentru un sistem mai mare, de exemplu.

Sistem Home Cinema Harman Kardon BDS 480

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Mediile de redare pe care le include acest sistem Home Cinema Harman Kardon BDS 480 sunt BD-Video (single-layer sau dobule-layer), DVD Video, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, CDDA (CD audio) si CD-R/RW. Formatele de redare specifice acestui dispozitiv sunt WMA9, VBR @355kbps, CBR @192kbps, VBR @355kpbs, MP3: 32 kbps - 320.

Legat de specificatiile audio, trebuie precizat ca modelul de sistem Home Cinema Harman Kardon BDS 480 include RDS, tuner audio, 30 de canale radio presetate, precum si decodare a sunetului de tip Dolby Digital, Dolby Digital Plus si Dolby True HD, pe langa PCM WMA. Referitor la partea de conectivitate a acestui produs, modelul are un port de tip Analog audio in, iar conectivitatea la WEB se face prin metoda cea mai moderna, cea wireless. Ca functie speciala a acestui sistem Home Cinema Harman Kardon BDS 480 se numara cea 3D.

Modelul de sistem Home Cinema Harman Kardon BDS 480 include o telecomanda care te ajuta sa controlezi produsul. Puterea pe care o consuma acest aparat este de 90 W, iar dimensiunile sale il fac sa fie usor de integrat in orice incapere din casa ta, fiind de 400.2 x 283.8 x 78.5 de milimetri (D x H x W), cu o greutate de 17.15 de kilograme.

Evident, aparatul include o garantie inclusa de 24 de luni, pentru persoanele fizice, garantie care poate fi prelungita pentru mai mult timp, daca iti doresti acest lucru. In plus, produsul se afla acum la reducere – astfel, in timp ce, in restul anului, acesta costa mai mult de 7.000 de lei, in prezent, poti sa-l gasesti la un pret mult mai mic, de sub 6.000 de lei, facand investitia sa fie mult mai mica, insa, calitatea la fel de mare si de buna.

Vezi Ofertele si Reducerile la sisteme Home Cinema

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Sistem Home Cinema Harman Kardon BDS 480: de ce sa il alegi"

harman kardon bds 480_4.jpg
harman kardon bds 480_3.jpg
harman kardon bds 480_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro