Tehno News RO

Star-Light 49DM7000: Un model cu siguranta modern


Cand trebuie sa alegeti ceea ce urmeaza sa aveti in locuinta voastra si sa va folositi de acestea, cu siguranta sunteti atenti la caracteristicile pe care aparatura electronica si electrocasnica le prezinta. Daca sunteti in cautarea unui nou model de televizor pe care sa il utilizati pentru a va relaxa si pentru a avea o sufragerie cu totul deosebita, puteti alege unul dintre numeroasele modele moderne disponibile. Un astfel de exemplu potrivit pentru voi si pentru locuinta voastra poate fi si televizorul Star-Light 49DM7000, iar influentele benefice pe care le aduce se pot vedea de la simpla sa prezenta.

Televizor Led Star-Light 49DM7000

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 iunie 2018


star-light 49dm7000.jpg

Pana la a aduce influente, este vorba despre ceea ce inseamna caracteristicile constructive pe care le are Star-Light 49DM7000 si ceea ce poate insemna o prima conditie in instalarea in cadrul locuintei voastre. Primul element este cel al dimensiunii pe care o are, iar una de 1134 x 220 x 705 mm cu siguranta nu doar ca este o caracteristica privind instalarea, ci va ofera si o informatie privind ecranul pe care il are. Utilizarea unui televizor al carui ecran masoara nu mai putin de 124 cm este pentru toti ceva uimitor, mai ales daca este vorba despre privirea unor filme de actiune sau, de ce nu, a unui meci de fotbal. Acest element poate face ca prezenta televizorului sa fie asociata si cu unele baruri sau localuri, iar pentru cei care vor sa faca o astfel de investitie un raport pret calitate este avantajos pentru ei.

Televizor Led Star-Light 49DM7000

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 iunie 2018


Mai bun pentru fiecare moment
Foarte multe persoane se ghideaza in alegerea electronicelor si electrocasnicelor functie de numele unor produse, dar ceea ce aduce Star-Light 49DM7000 este cu siguranta ceva modern si performant. Nu doar dimensiunea ecranului este cea care face ca acest model sa fie potrivit pentru orice locuinta si pentru orice utilizator, ci si faptul ca este un display ce se bucura de o rezolutie UHD 4K. Cel mai ridicat nivel de rezolutie nu vine singur, ci este vorba si despre o tehnologie ce va ofera posibilitatea de a va bucura de imagini aproape reale chiar daca furnizorul de semnal nu este unul de nivel 4K.
Caracteristicile care vin sa ofere o experienta video cu totul deosebita sunt si contrastul dinamic de 3000:1, luminozitatea de 350 cd/mp, dar si un contrast nativ de 1200:1.

Gama de utilizari poate include si conectarea acestui televizor Star-Light 49DM7000 la un PC, iar pentru cei care chiar vor sa aiba un astfel de monitor cu siguranta un timp de raspuns de 6 ms este mai mult decat avantajos. Mai avem insa si utilizatori care au nevoie de un astfel de televizor pentru a se bucura de performantele oferite de consolele de gaming, iar porturile USB si cele HDMI sunt la dispozitia lor. Nu trebuie ignorat nici playerul multimedia ce ofera posibilitatea de a rula un film de pe un suport de memorie externa dar nici prezenta unei caracteristici Smart TV ce, impreuna cu Wi-Fi-ul integrat, va ofera posibilitatea conectarii la internet si a navigarii fara probleme.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 iunie 2018 la:Galerie foto: "Star-Light 49DM7000: Un model cu siguranta modern"

star-light 49dm7000_2.jpg
star-light 49dm7000_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro