Tehno News RO

Statie de calcat cu incalzire rapida Tefal Effectis GV6721E0: calca rapid si cu rezultate excelente


Atunci cand vrei sa-ti cumperi un fier de calcat, sigur vei fi incantat si cu optiunea de a achizitiona o statie de calcat, lucru care va face sa te intrebi, de ce una si nu cealalta. Desi fierul de calcat normal continua sa fie un aparat electrocasnic de baza pentru multi de noi, ceea ce face o statie de calcat sa se remarce este faptul ca unele tesaturi pot fi calcate mai bine cu produsul din urma, deoarece prezinta puterea necesara pentru a intra adanc in tesatura. O statie de calcat poate sa genereze aburi la o presiune inalta, ceea ce ii face sa patrunda adanc in tesatura, obtinandu-se astfel rezultate foarte bune.

Statie de calcat Tefal Effectis GV6721E0

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


tefal effectis gv6721e0.jpg

Un exemplu bun in acest caz este modelul de statie de calcat cu incalzire rapida Tefal Effectiv GV6721E0. Acesta are dimensiuni de 33,5 x 21,6 x 27 de centimetri (W x D x H) si o greutate de 3,68 de kilograme. Cablul de alimentare are o lungime de 1,7 metri, ceea ce ii ofera o mobilitate mai buna atunci cand il folosesti, mai ales daca prizele nu se afla in apropiere de locul unde acest aparat este folosit.

Aparatul este colorat in doua nuante: verde si alb, facandu-l sa aiba un aspect estetic foarte placut si chiar modern. De asemenea, aceasta statie are un design ultra – compact, facandu-l foarte usor de utilizat si de depozitat.

Statie de calcat Tefal Effectis GV6721E0

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Detalii despre aparat
Ceea ce face ca modelul de statie de calcat cu incalzire rapida Tefal Effectiv GV6721E0 sa se remarce este faptul ca, dupa cum spune si numele sau, timpul de incalzire este foarte scurt, de doar doua minute. Astfel, nu va mai trebui sa astepti cateva minute pana cand aparatul va ajunge la temperatura dorita, putand sa termini calcatul rufelor mult mai rapid si mai usor.

Modelul de statie de calcat cu incalzire rapida Tefal Effectiv GV6721E0 dispune de un boiler de inalta presiune, care elibereaza un abur puternic care poate sa patrunda adanc in tesatura, oferind rezultate foarte bune si eficiente ori de cate ori vei folosi aparatul. Effectis Plus are rolul de a se asigura ca obtii intotdeauna rezultatele cele mai bune, intrand in adancul tesaturilor, ca urmare a aburului care are presiune inalta.

Alte lucruri care fac modelul de statie de calcat cu incalzire rapida Tefal Effectiv GV6721E0 sa se remarce sunt jetul puternic de abur, care este eliberat cu pana la 240 de grame pe minut, ajutand la indepartarea cat mai buna a cutelor, indiferent de tipul de tesatura, deci, inclusiv atunci cand tesatura este groasa.

Rezervorul de apa are 1,4 litri, ceea ce iti permite sa calci cat mai multe rufe, fara sa fie nevoie sa te opresti pentru a-l reincarca, deoarece poate sa reziste foarte mult timp cu acea cantitate de apa. In plus, functia anticalcar e, practic, un sistem integrat de clatire, care poate sa elimine usor si foarte repede depunerile de calcar, atat de des o probleme pentru oricine. Daca vrei o schimbare in viata casnica, incepe cu aceasta statie de calcat cu incalzire rapida Tefal Effectiv GV6721E0.

Vezi Ofertele si Reducerile la Fiare De Calcat

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Statie de calcat cu incalzire rapida Tefal Effectis GV6721E0: calca rapid si cu rezultate excelente"

tefal effectis gv6721e0_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro