Tehno News RO

Statie de calcat Philips PerfectCare Elite GC9620/20: noul tau electrocasnic


Statiile de calcat sunt aparate de care orice gospodina adevarata are nevoie, prezentand o serie de avantaje care fac utilizarea lor sa fie cu adevarat speciala. Diferentele dintre modele, insa, pot sa fie foarte mari, asa ca trebuie sa afli care dintre acestea ti se potrivesc tie cel mai mult si care sunt avantajele pe care ti le ofera fiecare model. De asemenea, nu poate fi uitat faptul ca pretul este un factor important pentru multi dintre noi, deci, trebuie sa alegi un model care sa se incadreze si in limita ta de pret.

Statie de calcat Philips PerfectCare Elite GC9620/20

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


philips perfectcare elite gc9620 20.jpg

Ce informatii sunt importante pentru aceasta statie de calcat
Modelul de statie de calcat Philips PerfectCare Elite GC97620/20 se remarca prin designul sau foarte modern, care dispune de linii rotunde, ce ii ofera rafinament in gospodarie, la care contribuie si culorile sale, o imbinare dintre albastru si alb. Statia de calcat are o talpa de tip T-IonicGlide. Puterea sa este de 2400 W. Presiunea aburului statiei este de 6.5 bar. Latimea sa este de 23.3 de centimetri, inaltimea de 28.5 de centimetri si adancimea de 45.3 de centimetri. Greutatea sa este de 5.1 de kilograme, deci, nu este foarte greu sa utilizezi aparatul.

Statie de calcat Philips PerfectCare Elite GC9620/20

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Ca functii, aparatul include Auto Off, dar si un debit de abur de 120 de grame pe minut, calcarea pe verticala, anti calcar si un jet de abur de 400 de grame pe minut. Drept caracteristici tehnice, acest model de statie de calcat Philips PerfectCare Elite GC97620/20 include un cablu care are o lungime de 1.8 de metri si o lungime a furtunului de 1.7 metri.

Modelul de statie de calcat Philips PerfectCare Elite GC97620/20 are un cost de achizitionare de aproximativ 1.500 de lei, in mod normal, insa, in acest moment, aparatul are o reducere de pret substantiala, de cateva zeci de procente, care fac aparatul sa fie mai usor de achizitionat de catre oricine, pentru ca acum este mult mai ieftin.

De asemenea, aceasta statie de calcat Philips PerfectCare Elite GC97620/20 are o garantie inclusa pentru persoanele fizice care dureaza doi ani, adica 24 de luni, oferindu-ti timp suficient pentru a putea testa aparatul si pentru a te convinge de calitatea sa; in cazul contrar, evident, beneficiezi de service gratuit, din partea firmei, daca s-a defectat ceva. De asemenea, trebuie precizat si faptul ca modelul de statie de calcat Philips PerfectCare Elite GC97620/20 prezinta posibilitatea de a prelungi garantia cu alte cateva luni, lucru care iti demonstreaza, indirect, ca acest aparat este unul de calitate care are sanse foarte mici de a se defecta.

Asadar, in cazul in care vrei sa profiti de o super oferta la un astfel de aparat, modelul de statie de calcat Philips PerfectCare Elite GC97620/20 este unul pe care il poti achizitiona chiar acum, la o reducere substantiala de pret, oferindu-ti toate motivele pentru care sa faci acest pas, de la designul sau special si modern, pana la functiile sale atractive si pretul mai mic, fiind clar noul tau aparat electrocasnic.

Vezi Ofertele si Reducerile la Fiare De Calcat

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Statie de calcat Philips PerfectCare Elite GC9620/20: noul tau electrocasnic"

philips perfectcare elite gc9620 20_2.jpg
philips perfectcare elite gc9620 20_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro