Tehno News RO

Statie de calcat Tefal Optimo GV4630: fara griji pentru voi


Pregatirea unei tinute poate fi de multe ori o provocare, dar asta nu doar pentru femei sau poate pentru barbati ci pentru toata lumea, si cu siguranta totul trebuie sa fie impecabil pentru a face o impresie foarte buna.

In acelasi timp, cand vine vorba despre posibilitatea de a calca rufe si de a le pregati pentru un eveniment mai special fiecare aspect conteaza si fiecare mic amanunt, iar ceea ce nu aveti nevoie este un plus de presiune sau de stres. Alegand o statie de calcat Tefal Optimo GV4630 veti putea sa vedeti o diferenta majora intre partea de fier de calcat simplu si intre un produs care sa va ajute de fiecare data la un inalt nivel.

Statie de calcat Tefal Optimo GV4630

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


tefal optimo gv4630.jpg

Asocierea unei statii de calcat poate fi facuta si cu acele ateliere de croitorie sau poate cu acele mici afaceri unde se modifica haine sau unde se fac unele interventii pentru ca un costum sau poate o rochie. In toate situatiile Tefal Optimo GV4630 poate asigura posibilitatea de a calca orice tinute si orice material fara prea mult efort si fara a avea emotii despre faptul ca poate va ramane o cuta pe undeva. Trebuie sa stiti insa ca toate beneficiile pe care le poate oferi sunt legate si de faptul ca este un produs mai mare decat un fier de calcat normal, iar asta se poate observa foarte usor din dimensiunile pe care le are sau greutatea pe care o are. Veti avea asadar o statie de calcat ce masoara 30 cm pentru latime, 20 cm pentru inaltime, 15 cm ca si adancime, iar pentru partea de greutate si de manevrare sau de transport acesta cantareste 4.5 kg.

Statie de calcat Tefal Optimo GV4630

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


bSi cu atentie pentru tesatura
Cu siguranta mai putem sa spunem unele elemente ce tin de designul acestui model si culoarea, sau mai bine zis combinatia de alb cu mov, sunt cele care fac totul sa fie mai placut ochiului. Trebuie sa trecem insa la partea de utilizare a Tefal Optimo GV4630, si asta prin prisma faptului ca este o statie de calcat ce vine cu o talpa ceramica, iar asta va face ca atentia pe care o vor primi rufele si tesaturile sa fie una speciala.

Pe langa calitatea superioara a talpei veti mai avea si partea de putere pe care o are acest model, si care este una de 2300W, ceea ce inseamna si posibilitatea de a calca cele mai dificile tesaturi. Tot pentru a putea sa calcati orice veti mai avea, pe langa puterea de care da dovada si aburul acestui model, fiind vorba despre unul care asigura o presiune de pana la 4.2 bari, ceea ce nu este putin, dar mai conteaza si partea de jet de abur de pana la 110 g/min. De multe ori cand vine vorba de calcat este vorba si despre timpul de asteptare pana statia este posibil a fi utilizata, iar pentru acest model Tefal Optimo GV4630 timpul de incalzire este unul de 4 minute.

Vezi Ofertele si Reducerile la Fiare De Calcat

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Statie de calcat Tefal Optimo GV4630: fara griji pentru voi"

tefal optimo gv4630_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro