Tehno News RO

Storcator de fructe Hurom HW 150W: un mod sanatos


Modul in care ne organizam viata sau stilul de viata poate spune foarte multe si poate aduce multe informatii despre noi dar si despre modul in care va evolua starea noastra de sanatate indiferent de anotimp. Cu siguranta nu toti insa suntem fanii unui stil de viata bazat pe alimente proaspete si mai exact pe fructe si legume dar cu siguranta acestea nu au cum sa faca foarte mult rau mai ales daca sursa din care le alegem sau le cumparam este una ecologica si sanatoasa. Tot ca si plus de beneficii poate fi alegerea unui mod de servire care sa fie pe placul fiecaruia dar si sa pastreze nivelul de vitamine si minerale optim iar ceea ce ar putea face acest lucru este un storcator Hurom HW.

Storcator de fructe Hurom HW 150W

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


hurom hw.jpg

Alegerea acestui model este cu siguranta un plus pentru voi si pentru intreaga familie iar asta prin faptul ca va ofera posibilitatea de a alege o gama variata de combinatii de fructe si legume pe care sa le serviti. Tot de o gama variata poate fi vorba si daca veti alege partea de moduri de pregatire si servire a unor bauturi si de ce nu a unor supe creme sau poate a unor piureuri sau siropuri indiferent daca este vorba despre vara sau iarna. Un model de uscator Hurom HW poate fi astfel adus in locuinta voastra sau poate in afacerea voastra cu doar o mica problema data de faptul ca pretul de achizitie este mai ridicat dar si partea de beneficii si utilizari va fi diferita de alte modele.

Storcator de fructe Hurom HW 150W

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Si avantajos
Partea de design a acestui model va avea de spus foarte multe in privinta utilizarii sale si in privinta alegerii in detrimentul altor modele, iar pentru inceput poate fi vorba despre designul pe care il are si care este unul deosebit, modern si elegant. Acest design insa nu este ultimul sau singurul element major si semnificativ pentru Hurom HW, intrucat este vorba despre un storcator de fructe cu melc, si asta va face ca toata savoarea fructelor si legumelor sa se regaseasca in bauturile voastre.

Tot de partea de savoare si de substante nutritive va fi vorba si daca veti alege sa analizati partea de putere pe care o are, fiind vorba despre una de 150 W, ceea ce nu este putin avand in vedere modul de functionare.

Exista insa unele limitari care privesc functionarea acestuia, iar acestea sunt date de faptul ca veti avea o capacitate a recipientului de suc de 1l dar si faptul ca lungimea cablului de alimentare este de 1.4m. Daca ne vom raporta strict la comparatia cu alte modele in cazul Hurom HW veti putea sa va bucurati de o utilizare foarte usoara si fara efort, dar si de posibilitatea de a avea prezent un accesoriu de impingere, periile pentru o curatare si o intretinere foarte usoara. Nu veti mai avea de vazut decat locul unde va fi asezat acest model in cadrul bucatariei sau localului vostru, si asta prin faptul ca are o dimensiune de 282 x 200 x 445 mm dar si o greutate de 8.6 kg.

Vezi Ofertele si Reducerile la Blendere

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Storcator de fructe Hurom HW 150W: un mod sanatos"

hurom hw_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro