Tehno News RO

Storcator de fructe Tefal Easy Fruit ZE585H38: sanatatea este la moda


Fara a tine cont in mod neaparat de noile tendinte de alimentatie vegane sau de fel si fel de preparate recomandate de nutritionisti, de mici copii am fost invatati ca alimentele, si aici ne referim la fructe si legume, ne ajuta sanatatea. Acest ajutor insa presupune ca si noi sa le consumam atat in stare proaspata sau sa consumam anumite produse care se obtin din acestea, dar fara prea multe prelucrari. In acest scop, va recomandam utilizarea unui storcator de fructe Tefal Easy Fruit ZE585H38.

Storcator de fructe Tefal Easy Fruit ZE585H38

Vezi Reducerile valabile astazi, 20 septembrie 2019


tefal easy fruit ze585h38.jpg

Cu ajutorul acestui storcator, va puteti baza in permanenta ca veti beneficia de un ajutor major din partea naturii pentru sanatatea proprie. Nu doar faptul ca veti avea posibilitatea de a stoarce fructe si legume si de a obtine un suc plin de vitamine, minerale, nutrienti sau fibre este un avantaj, ci si prezenta sa in propria bucatarie. Acest lucru se datoreaza modului de realizare cu o combinatie de elemente transparente, de elemente metalice sau a unora negre care il fac sa fie elegant, dar si modern in acelasi timp. Aceasta combinatie va permite sa vedeti fiecare etapa a procesului de stoarcere si astfel veti sti exact cum ajung fructele si legumele direct sub forma de suc.

Storcator de fructe Tefal Easy Fruit ZE585H38

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Tot in aspectul Tefal Easy Fruit ZE585H38 se incadreaza si caracteristicile de constructie, iar, dintre acestea, cea mai avantajoasa este forma si marimea tubului de alimentare, o marime de 75 mm care permite sa introduceti chiar si unele fructe si legume intregi sau, daca nu este posibil, tocate mult mai mari decat la alte storcatoare. Celelalte elemente constructive si care sunt vizibile tin de controlul functionarii si avem aici un buton rotativ, dispozitivul de picurare pe unde va iesi sucul, dar si recipientul pentru pulpa destul de generos si acesta.

Functionarea are grija de tot
Tot in sprijinul dumneavoastra sunt si caracteristicile functionale ale acestui model si in acest caz avem puterea motorului storcatorului Tefal Easy Fruit ZE585H38 de 700 W care va ofera posibilitatea de a stoarce chiar si legume sau fructe mai tari, dar care poate fi folosita cu ajutorul celor doua trepte de viteza. Odata cu utilizarea, veti mai gasi si faptul ca dispune de o utilizare sigura, o utilizare care tine de prezenta unui sistem de siguranta, dar si a unui sistem antipicurare pentru a nu imprastia sucul pe toata masa. Daca vreti insa sa stiti ce limitari are acest storcator de fructe si legume, atunci va trebui sa ne referim la capacitatea rezervorului pentru pulpa de 3 l, a recipientului pentru suc de 1.25 l, dar asta in cazul in care nu veti utiliza alt recipient.

Nici intretinerea modelului Tefal Easy Fruit ZE585H38 nu va fi o problema avand in vedere faptul ca toate elementele detasabile ale acestui storcator sunt compatibile cu masina de spalat vase sau, daca nu aveti o masina de spalat vase, puteti sa le spalati si foarte usor sub jetul de apa de la robinet. Partile componente insa ale acestui robot vor garanta si o durata foarte mare de utilizare, nu doar o usurinta in intretinere, iar ca si exemplu avem sita de otel inoxidabil, dar si pretul care va garanteaza un produs de calitate.

Vezi Ofertele si Reducerile la Storcatoare de fructe

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:
Video pentru: "Storcator de fructe Tefal Easy Fruit ZE585H38: sanatatea este la moda"
Galerie foto: "Storcator de fructe Tefal Easy Fruit ZE585H38: sanatatea este la moda"

tefal easy fruit ze585h38_2.jpg
tefal easy fruit ze585h38_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro