Tehno News RO

Sunny 3212: televizor LED cu pret mai mult decat acceptabil


Tot ce conteaza dupa o zi grea de munca este sa ajungi acasa si sa te bucuri de tot confortul pe care aceasta ti-l poate oferi, indiferent daca vorbim despre un fotoliu confortabil sau de confortul oferit de aparatura electronica sau TV. Televizorul LED Sunny 3212 este unul care va va ajuta sa va bucurati de acest confort si, in acelasi timp, sa va relaxati sau sa va puneti la punct cu ultimele stiri.

Televizor Sunny 3212

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


sunny 3212.jpg

Nu doar un simplu televizor
In materie de aspect nu putem mentiona foarte multe lucruri intrucat vorbim despre un televizor compact dar, in acelasi timp, unul care se incadreaza usor in orice locuinta si in orice camera. Cu o dimensiune de 794 x 500 x 178mm, acesta se adreseaza atat celor care vor sa isi schimbe televizorul vechi si greoi cu unul nou, usor, si, in acelasi timp, modern ca si functionare. Dupa cum am specificat si in introducere, acest dispozitiv are rolul de a va ajuta sa va bucurati de confortul locuintei chiar daca este sa il folositi pentru sufragerie si pentru dumneavoastra, fie ca vreti sa il montati in camera copiilor. Acest lucru se datoreaza si modului de realizare atat a televizorului cat si a suportului de care dispune, unul foarte stabil si foarte solid in acelasi timp.

Televizor Sunny 3212

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Functional, daca este sa discutam, vom avea cu precadere de abordat problema ecranului cu o diagonala destul de generoasa, de 80cm,fiind de tipul LED Full HD. Atat aceasta dimensiune a ecranului, cat si rezolutia de 1366x768 pixeli, specifica formatului FullHD, va va aduce in primul rand o imagine de o calitate de pana la doua ori mai buna decat a produselor cu o rezolutie HD. Aceste caracteristici insotite de un contrast de minim 1000 va garanteaza o experienta de vizionare foarte buna si cu o calitate si claritate deosebita a imaginilor, indiferent daca vorbim despre un meci de fotbal sau film alaturi de prieteni sau despre privirea unor filme sau desene animate de catre copii. Pe langa profunzimea imaginii si textura bogata a acestora, puteti sa va bucurati si de un sunet pe masura, un sunet datorat sistemului de 2x8W cu caracteristici superioare precum Audio System MPEG-1,MPEG-2, DD/DD+, AC-3 sau MPEG1/2.

Depasirea limitei de vizualizare a canalelor TV este data de prezenta a numeroase moduri de conectare a acestuia pentru a fi o interfata intre anumite device-uri si utilizator. Indiferent daca veti dori sa conectati la acest televizor o consola de jocuri sau un sistem Home Cinema, veti avea la dispozitie o intrare sau un port USB 2.0, o intrare Scart, dar si 3 porturi HDMI cu o viteza de transfer si de rulare a materialelor mult mai mare. Avand in vedere ca pretul este unul mai mult decat acceptabil, acest televizor poate fi considerat o alegere foarte inteleapta. In plus, el reuseste sa ofere atat o siguranta in utilizare, datorita formei si dimensiunii, dar si avantaje precum posibilitatea de a programa oprirea sa pentru a economisi energie,precum si de a-l porni la ora dorita pentru a nu pierde un film sau o emisiune importanta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro