Tehno News RO

Tableta Acer Aspire Switch 10 E White: o tableta ambitioasa


Ai plecat intr-o calatorie si esti dezamagit ca nu ai gasit suficient loc pentru a adauga si laptop-ul in bagaje? Acum, daca ai o tableta, probabil ca deja ai luat-o cu tine, dar stim cu totii ca o tableta, oricat de performanta ar fi ea, nu poata sa tina chiar locul unui laptop.

Tableta Acer Aspire Switch 10 E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


tableta acer aspire switch 10 e.jpg

Bineinteles, un model care sa reuseasca asa ceva nu s-a inventat inca, dar multi producatori sunt pe drumul cel bun macar din anumite puncte de vedere, asa cum o demonstreaza si Acer Aspire Switch 10 E, o tableta care la o privire mai putin atenta poate sa fie confundata fara probleme cu un laptop.

Care sunt principalele elemente care le apropie pe cele doua? Ei bine, nu exista doar un singur element comun intre cele doua tipuri de gadget-uri. La suprafata, primul lucru care se observa este aparitia tastaturii. Desi majoritatea tabletelor pot sa fie ajutate si de o tastatura, de aceasta data ea este inclusa in pret. Cu tastatura montata, modelul este identic unui laptop, cu ea demontata se poate utiliza sistemul de conexiune prin wireless, dar si touchscreen-ul.

Tableta Acer Aspire Switch 10 E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


In al doilea rand, Acer Aspire Switch 10 E are instalat un sistem de operare Windows 8, dar si Microsoft Office, ceea ce face mult mai facila editarea de texte. In final, pentru ca toate acestea sa aiba unde sa fie stocate, modelul are parte de o capacitate de stocare de 64 GB doar in pretul standard, caci pentru un plus de cateva sute de lei, se poate achizitiona o tableta cu HDD inclus, de 500 GB sau chiar 1 TB. Asta daca nu calculam si spatiul care poate sa fie adaugat printr-un card de memorie.

Se descurca bine si ca tableta, si ca laptop
Pana acum, producatorii au demonstrat ca au creat un dispozitiv care preia cateva din utilizarile unui laptop. Dar ar fi bine sa vedem si cum sta Acer Aspire Switch 10 E ca tableta.

In primul rand, aceasta se bucura de o diagonala mai mare, de 10 inch, ceea ce creste si calitatea imaginilor, ajungandu-se astfel la o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Si greutatea a crescut un pic in comparatie cu o tableta clasica, ajungand pana la putin peste 1 kg, dar este in continuare ok. Procesorul quad core si memoria RAM de 2 GB nu sunt chiar dotari de ultima generatie, dar sunt fiabile si functionale. Aceleasi lucruri nu se pot spune insa si despre cele doua camere. La 2 si 1.2 MP tableta nu este facuta pentru fotografii, dar se poate trai si fara ele.

Nu i se pot reprosa prea multe lui Acer Aspire Switch 10 E, mai ales daca luam in considerare faptul ca este un model atat de ambitios. Poate ca, in ceea ce priveste dotarile unei tablete, mai erau lucruri de imbunatatit, dar pretul este unul relativ scazut pentru un model 2 in 1, deci trebuiau sa se faca si sacrificii. Totusi, tastatura, sistemul de operare si chiar capacitatea de stocare o transforma intr-un dispozitiv deosebit, extrem de util in majoritatea situatiilor in care poate sa fie utilizat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Tableta Acer Aspire Switch 10 E White: o tableta ambitioasa"

tableta acer aspire switch 10 e _2.jpg
tableta acer aspire switch 10 e _3.jpg
tableta acer aspire switch 10 e _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro