Tehno News RO

Tableta Allview Viva Q7 Satellite - tableta ieftina care promite multe


Allview Viva Q7 Satellite este una dintre cele mai accesibile tablete de pe piata, ceea ce o recomanda mai ales utilizatorilor fara prea multa experienta pe partea smart sau pentru cei care vor sa aiba un dispozitiv ieftin pentru divertisment sau navigatie. Pretul accesibil face tableta foarte atractiva, fiind totusi important sa ai cateva aspecte in vedere inainte de achizitie.

Tableta Allview Viva Q7 Satellite

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


tableta allview viva q7 satellite _4.jpg

Design portabil pentru toate situatiile
Avand numeroase functii pe care le poate indeplini, tableta este foarte utila si vei ajunge rapid sa vrei sa o ai mereu la dispozitie. Allview Viva Q7 Satellite este gandita sa isi gaseasca loc in geanta ta, indiferent daca pleci in calatorii sau esti in drum spre munca sau spre casa. Modelul are astfel dimensiunile de 107.8 x 192 x 9.9 mm si o greutate de doar 260 de grame. Carcasa alba are un aspect slim, tableta fiind usor de folosit cu o singura mana.

Ecranul de 7 inch este dotat cu multi-touch si are o rezolutie de 800 x 480 de pixeli. Se pare ca ecranul este una din partile pentru care s-a facut un compromis in vederea scaderii pretului. Cu toate acestea, diferenta de calitate nu este atat de evidenta, mai ales pentru un utilizator aflat la prima experienta cu un astfel de dispozitiv.

Tableta Allview Viva Q7 Satellite

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Tableta reuseste insa sa surprinda pe partea performantei. Avem de-a face cu una dintre cele mai ieftine tablete quad-core de pe piata. Daca avem in vedere rezolutia mai redusa, asta inseamna ca procesorul are mai putin de lucru asupra imaginilor, asa ca ofera o viteza foarte buna de navigare. Lucrurile ar fi stat foarte bine daca memoria RAM era de cel putin 1 GB, dar in situatia de fata aceasta are doar 512 MB. Rezultatul este in continuare satisfacator, dar pare ca potentialul tabletei nu a fost atins. Chipset-ul video este unul de tip Mali 450 MP.

Tableta foloseste sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat care ruleaza binisor, fara timpi prea lungi de asteptare. Pentru aplicatii si restul continutului exista un spatiu de stocare de 8 GB ce poate fi extins pana la 32 GB.

Partea cu atat mai atractiva pentru o tableta sub 300 de lei este ca, pe langa faptul ca se misca bine, aceasta dispune si de functia GPS. Tableta adauga astfel o utilitate suplimentara, fiind foarte atractiva pentru soferi.

Pentru a completa dotarile, modelul mai beneficiaza de doua camere foto de 2 MP si respectiv 0.3 MP, Radio Fm, Bluetooth, Wi-fi etc.

Din pacate tableta are o autonomie destul de redusa, fiind dotata cu o baterie Li-Polymer de doar 1500 mAh.

Avand in vedere toate cele spuse anterior, Allview Viva Q7 Satellite isi merita achizitia, oferind o serie larga de dotari atractive. Ai astfel la dispozitie un dispozitiv cu design portabil, o experienta de utilizare fluida sustinuta de un procesor Quad Core si functia GPS. Din pacate autonomia este una redusa, acest lucru afectandu-te mai mult in cazul in care vrei sa pleci mai mult timp cu tableta de acasa. In cazul in care ai un incarcator la dispozitie (chiar si in masina), problema se mai diminueaza.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 16 august 2022 la:Galerie foto: "Tableta Allview Viva Q7 Satellite - tableta ieftina care promite multe"

tableta allview viva q7 satellite _2.jpg
tableta allview viva q7 satellite _3.jpg
tableta allview viva q7 satellite.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro