Tehno News RO

Tableta Asus ZenPad 8.0 Z380KL-1L062A: mereu cu tine


In ziua de astazi, cel mai iubit insotitor de drum pentru majoritatea oamenilor este un smartphone, iar pentru cei care doresc sa se bucure de aceeasi experienta, dar pe un ecran mai mare, atunci alegerea unei tablete este ceea ce au nevoie. Un model care o sa va ajute sa depasiti orice provocare si mai ales care va poate insoti oriunde si oricand este tableta Asus ZenPad 8.0 Z380KL-1L062A. Acest model este unul care se adreseaza unei game foarte variate de utilizatori de varste diferite si cu o experienta mai mare sau mai mica in ceea ce priveste sistemul de operare Android.

Tableta Asus ZenPad 8.0 Z380KL-1L062A

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


asus zenpad 8.0 z380kl-1l062a _3.jpg

Datorita designului pe care il are, tableta Asus ZenPad poate fi utilizata de oricine, indiferent de modul de utilizare, rezultatele fiind mereu foarte bune, iar manevrarea ei nefiind deloc o problema. Forma si marginile usor rotunjite si cu un finisaj texturat permit atat manevrarea cat si controlul tabletei fara probleme si fara riscul de a o scapa din mana. Pe langa aceste influente date de aspectul modern, mai avem si pe cele date de caracteristicile constructive care se refera la dimensiunea de 123 x 209 x 8.5 mm si la greutatea de 340 g. Putem sesiza ca avem de-a face cu un produs slim care poate fi pus usor in orice geanta si transportata fara probleme. Nuanta metalica va da un plus de eleganta oricarei persoane care o foloseste, punand accentul pe stil si modernitate, indiferent de modelul si locul utilizarii.

Tableta Asus ZenPad 8.0 Z380KL-1L062A

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Uimeste pe cei din jur
Ecranul IPS Capacitive Multi-Touchare o diagonala de 8 inch si o rezolutie de 1200 x 800 pixeli. Atat rezolutia ecranului, dimensiunea acestuia, cat si tehnologiile si caracteristicile speciale cu care este prevazut va ofera o experienta video deosebita de fiecare data. Tehnologiile si caracteristicile speciale despre care vorbim sunt Asus Tru2Life si Asus TruVivid care va aduc imagini realiste si de o calitate deosebita, fie ca ne referim la imaginele si continutul video, fie ca ne referim la cele aferente utilizarii si navigarii pe internet.

Realizarea conexiunii la internet se poate face atat prin intermediul conexiunilor Wireless, cat si a celor GPRS ce ofera viteze foarte bune intrucat beneficiaza de tehnologia 4G. Utilizarile nu se opresc doar la a rula anumite aplicatii si a naviga pe internet, pentru ca datorita prezentei camerelor foto veti putea realiza fotografii multumitoare. Daca veti dori sa surprindeti anumite momente speciale, aveti o camera principala de 5 MP si o camera secundara de 2 MP special destinata fotografiilor de tip selfie. Aceasta camera secundara va permite sa fiti mai aproape de cei dragi prin intermediul convorbirilor video.

Pentru cei care doresc sa cunoasca si caracteristicile pe baza carora se pot bucura de aceste utilizari sau de performantele tabletei, le mai precizam si faptul ca acest model dispune de un procesor Quad Core Snapdragon cu o frecventa de 1.2 GHz, dar si de o memorie RAM de 4 GB. Daca vreti sa stocati anumite filme sau muzica, pentru a va relaxa in timpul liber, veti avea la dispozitie o memorie interna de 16 GB si posibilitatea utilizarii unui card de moemorie microSD de pana la 64 GB.

Toate utilizarile si toate performantele trebuie sa aiba un pret, iar acesta este unul destul de bun daca luam in calcul toate specificatiile, toate caracteristicile, dar si faptul ca produsul ofera o garantie suplimentara.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:
Video pentru: "Tableta Asus ZenPad 8.0 Z380KL-1L062A: mereu cu tine"
Galerie foto: "Tableta Asus ZenPad 8.0 Z380KL-1L062A: mereu cu tine"

asus zenpad 8.0 z380kl-1l062a.jpg
asus zenpad 8.0 z380kl-1l062a _2.jpg
asus zenpad 8.0 z380kl-1l062a _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro