Tehno News RO

Tableta Samsung Galaxy Tab E T560: device-ul pregatit pentru orice


Tehnologia sau mai bine spus nivelul tehnologiei impune noi si noi standarde in materie de produse IT pe care le gasim pe piata, iar din cauza acestui lucru device-urile, fie ca ne referim la smartphone, fie ca vorbim despre tableta, trebuie sa faca fata. Un device care poate face fata unor numeroase cerinte din partea utilizatorilor este si tableta Samsung Galaxy Tab E T560 care, pe langa posibilitatea numeroaselor utilizari, poate fi un adevarat insotitor pentru calatorii.

Tableta Samsung Galaxy Tab E T560

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


samsung galaxy tab e t560.jpg

Prima cerinta pe care o tableta trebuie sa o indeplineasca este aceea de a tine pasul cu tehnologia de pe piata, dar, in ceea ce priveste acest model, nu trebuie sa va faceti griji. Procesorul cu care vine echipata tableta este un Quad Core de 1.3GHz care poate face fata numeroaselor activitati de multi-tasking, iar daca ne referim si la faptul ca vine insotit de o memorie RAM de 1.5GB, atunci va dati seama ca puteti rula fara probleme orice aplicatie sau orice joc ati dori. Posibilitatea de a lucra sau de a rula doua aplicatii in acelasi timp este un avantaj foarte bun pe care il ofera mai ales atunci cand doriti sa calatoriti si sa stiti si traseul oferit de GPS si atractiile turistice din zona.

Tableta Samsung Galaxy Tab E T560

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Te insoteste peste tot
O a doua cerinta este portabilitatea tabletei, iar, intrucat avem o dimensiune de 149.5 x 8.5 x 241.9mm si o greutate de 490g, nici la acest capitol nu veti avea probleme. Mai mult, intrucat are o grosime de numai 8.5mm, Galaxy Tab E este foarte usor de purtat si de utilizat mai ales ca designul este completat de o textura a carcasei asemanatoare cu materialele textile si previne alunecarea din mana pe timpul utilizarii. Aceasta dimensiune este una care, pe langa faptul ca o puteti purta in geanta fara probleme, permite si utilizarea unui ecran TFT cu o diagonala de 9.6inch si o rezolutie de 1280x800 pixeli care iti va afisa imagini foarte vii si foarte realiste, indiferent daca veti rula anumite aplicatii sau daca veti viziona un film.

In ceea ce priveste posibilitatea utilizarii pe durata unei calatorii, acest model Samsung este unul pe care va puteti baza atat ca si durata de utilizare cat si ca multitudine de utilizari. Daca aveti de calatorit pe o distanta mai mare sau poate vreti doar sa va relaxati in timpul liber, memoria interna de 8GB, dar si posibilitatea de a utiliza un card microSD de pana la 128GB va ajuta sa aveti filmele preferate, serialele, muzica preferata sau orice alte aplicatii ati dori. Deoarece pentru a va bucura de toate acestea aveti nevoie si de un acumulator pe masura, prezenta bateriei de 5000mAh pe care Galaxy Tab E o are incorporata va garanteaza o utilizare de lunga duarata fara a mai fi nevoie de a o reincarca.

Chiar daca pretul este unul mai mare, daca este sa il comparam cu alte modele de tablete, numele producatorului, caracteristicile prezentate pana in acest moment, dar si faptul ca dispune de posibilitatea realizarii unor fotografii destul de reusite fac ca acest pret sa se justifice. Camerele foto care va permit sa realizati acest lucru sunt de 5MP daca ne referim la cea principala si de 2MP pentru cea frontala.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:
Video pentru: "Tableta Samsung Galaxy Tab E T560: device-ul pregatit pentru orice"
Galerie foto: "Tableta Samsung Galaxy Tab E T560: device-ul pregatit pentru orice"

samsung galaxy tab e t560 _2.jpg
samsung galaxy tab e t560 _3.jpg
samsung galaxy tab e t560 _4.jpg
samsung galaxy tab e t560 _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro