Tehno News RO

Tableta UTOK 701D RK3026: un dispozitiv pentru fiecare


Cu o tehnologie care se dezvolta de la o zi la alta, este destul de greu sa alegi produsele necesare, fie ca vorbim de domeniul electrocasnicelor sau a celui IT, chiar si daca este vorba despre a face un cadou. Daca sunteti intr-un astfel de impas, nu putem decat sa prezentam solutia unui produs care se potriveste atat pentru un uz personal, cat si pentru a lua rolul unui cadou, iar aici este vorba despre tableta UTOK 701D RK3026.

Tableta UTOK 701D RK3026

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 septembrie 2020


tableta utok 701d rk3026.jpg

In materie de aspect, putem observa foarte usor dimensiunile constructive ale acestei tablete, si vorbim despre una de 108 x 190.5 x 9.4mm, dar si de o greutate de 300grame in ceea ce priveste greutatea. Aceste caracteristici constructive vin sa suplineasca caracteristicile privind ecranul si aerul general elegant pe care il confera tableta. Ajungand la ecran si la aspectul imaginilor ce ruleaza pe acesta, putem incepe de la dimensiunea de 7 inch a acestuia. Aceasta dimensiune si tehnologia LCD a ecranului Capacitive Multi-Touch 5 puncte iti va garanta vizualizarea unor imagini de calitate si de o claritate foarte buna la o rezolutie maxima de 800x400 pixeli.

Tableta UTOK 701D RK3026

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 septembrie 2020


Utilizarea sa nu se opreste la vizualizarea unei imagini, ci si la rularea unor aplicatii sau a altor fisiere precum si la navigarea pe internet. Sa incepem cu inceputul si anume ce sta la baza functionarii acestei tablete: un procesor Dual Core de 1.0GHz model Rockchip dar si un soft de operare Android 4.4 KitKat. Aceste caracteristici iti dau posibilitatea sa modifici aspectul interfetei tabletei dupa bunul plac, dar si sa ai acces la numeroase alte aplicatii din magazinul Play. Aceste aplicatii despre care vorbeam sau a jocurilor, daca sunteti o persoana interesata de acest domeniu, va vor oferi o experienta deosebita cu ajutorul cipului grafic Mali400, dar si cu sprijinul memoriei RAM de 512 MB.

Un spatiu pentru toate informatiile
Pastrarea acestor aplicatii si fisiere pe care doriti sa le rulati pe tableta se poate face cu ajutorul memoriei de 8GB de care dispune, dar care se poate extinde prin intermediul unui card MicroSD pana la valoarea de 32GB. Pentru o utilizare fara probleme, trebuie sa tineti cont atat de compatibilitatea cu softul de operare, dar si de suportarea anumitor formate a acestor fisiere. In materie de fisiere video puteti rula formate de la AVI la 3gp, pentru cele audio de la MP3 pana la OGG, cele de imagine de la JPEG la BMP. Daca doriti doar sa lecturati o carte in timpul liber, aveti la dispozitie compatibilitatea cu formatele de tipul eBook, EPUB sau PDF.

Utilizarea pentru a naviga pe internet si pentru a tine legatura cu prietenii prin intermediul retelelor sociale se face fara probleme prin conexiunile de tip WiFi 802.11 b/g/n sau 3G. Un alt avantaj este cel care permite initierea de apeluri video catre prietenii tai prin intermediul camerei frontale de 0.3MP. Daca veti dori insa sa transferati anumite fisiere catre dispozitivele prietenilor sau catre propriul dispozitiv, veti putea apela la cablul de date si mufa Micro USB. Cu un pret destul de avantajos pentru caracteristicile de care dispune, aceasta tableta te poate insoti oriunde ai merge si iti garanteaza o durata de functionare de pana la 4 ore datorita existentei bateriei de 2500 mAh.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 29 septembrie 2020 la:Galerie foto: "Tableta UTOK 701D RK3026: un dispozitiv pentru fiecare"

tableta utok 701d rk3026 _3.jpg
tableta utok 701d rk3026 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro