Tehno News RO

Tableta Wink One SE: Tehnologie pentru fiecare


Daca doriti sa aveti la indemana un dispozitiv ce sa va ajute sa treceti peste plictiseala sau daca vreti sa fiti informat la orice ora din zi si din noapte, aveti nevoie de ceva mai mult decat un telefon. Cu ajutorul unei tablete te poti bucura de aceleasi caracteristici ca un smartphone, dar la nivel mai ridicat, iar pentru a sustine aceasta afirmatie iti prezint tableta Wink One SE.

Tableta Wink One SE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


tableta wink one se.jpg

O prima impresie
Avand in vedere ca vorbim despre o tableta moderna cu un design modern, Wink One SE este realizata dintr-o carcasa metalica in care avem un ecran de 7 inch. Aceasta are caracteristici foarte bune si dimensiuni foarte reduse avand o grosime de doar 8mm ce o pozitioneaza in clasa tabletelor ultraslim si o greutate de 254 grame ce o pozitioneaza in clasa celor superusoare. In plus fata de aceste caracteristici constructive, mai avem unele aspecte legate de design precum prezenta in partea superioara a unui port micro USB si a unei iesiri audio de 3.5 mm dar si un slot pentru resetarea intregii tablete. In lateral gasim butoanele normale pentru pornirea/oprirea sau blocarea tabletei, butoanele pentru reglarea volumului dar si slotul pentru cardul microSD ce poate fi folosit pentru extinderea memoriei.

Tableta Wink One SE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Ecranul de 7 inch cu o tehnologie IPS va da posibilitatea de a avea unghiuri de vizibilitate foarte mari si o calitate a imaginilor foarte buna datorita rezolutiei de 1024x600 pixeli si display-ului Capacitive Multi-Touch 5 puncte si OGS Capacitive. Atat dimensiunile prezentate cat si capacitatea de stocare de 8 GB cepoate fi extinsa pana la 32 GB recomanda aceasta tableta pentru a fi folosita oriunde si oricand, fie ca este acasa pe canapea, in concediu sau in calatorii.

Pentru pasionati
Existenta unui procesor Quad Core Allwinner A33 ARM Cortex A7 cu o frecventa de 1.33 GHz si un chipset video Mali 400 MP2 vine in sprijinul celor pasionati pentru jocuri si pentru aplicatii noi aparute. Aceste detalii, cat si existenta unei memorii RAM de 1GB, te ajuta sa te bucuri atat de o rulare foarte usoara a acestora cat si de o experienta video foarte buna. Vorbim despre jocurile si aplicatiile ce sunt compatibile cu sistemul de operare Android 4.4.2 Kit Kat care ruleaza pe acest device.

Daca sunteti pasionati de fotografii si doriti sa surprindeti anumite momente de peparcursul zilei, puteti folosi camera principala de 2 MP iar pentru convorbiri online cu prieteni sau selfie-uri poti folosi camera secundara de 0.3MP. Un alt avantaj este cel legat de existenta carcasei metalice care iti sare in ajutor atunci cand folosesti tableta pentru un timp indelungat. Designul si materialul carcasei ajuta la mentinerea unei temperaturi optime in timpul functionarii si face, de asemenea, sa fie placut la atingere.

Transferul de date pe acest device sau de pe acest device se poate realiza cu ajutorul fuctiilor de comunicare Bluetooth 4.0 sau a tehnologiei Wireless 802.11 a/g/n. Intrucat pretul este unul foarte acceptabil, poate singurul dezavantaj major este legat de existenta unei baterii de 2600mAh, o baterie putin cam mica pentru o utilizare de lunga durata.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 3 martie 2021 la:Galerie foto: "Tableta Wink One SE: Tehnologie pentru fiecare"

tableta wink one se _2.jpg
tableta wink one se _3.jpg
tableta wink one se _5.jpg
tableta wink one se _6.jpg
tableta wink one se _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro