Tehno News RO

Tablete Asus - preturi, modele si pareri


Asus si-a luat numele de la inaripatul simbol grecesc al intelepciunii si conoasterii, calul Pegasus. Adaptand in tehnologia electronicelor puterea, puritatea si spiritul aventuros al fapturii mitologice, brandul surprinde cu mereu noi produse de calitate.

Cauti o Tableta Asus?

Vezi Reducerile valabile astazi, 14 aprilie 2021


tablete asus.jpg

Creativitate fara limite
Industria tehnologiei informatiei a pus Taiwanul pe harta liderilor globali in domeniu. Asus s-a aflat mereu in avangarda acestui proces, definind, prin evolutia de la o mica afacere de familie cu cativa angajati la gigantul de azi, anvergura generata de calitate si performanta. „Asus este o companie pasionata de tehnologie si condusa de spiritul innovator. Visam, indraznim si ne straduim sa cream o lume digitala facila pentru oricine. Suntem permanent in cautarea unor idei incredibile, pentru a livra solutii incredibile in tot ceea ce facem”, sintetizeaza Jonney Shih, presedinte al ASUSTeK Computer Inc. Asadar, inovarea si accesibilitatea sunt fundamentele abordarii Asus. Performanta care a ajuns sa fie asociata cu liniile de produse Asus este perfect exemplificata de gama de tablete (unele care se pot transforma in notebook-uri pe loc) extrem de accesibile cu care brandul vine in fata clientilor din toata lumea.

Imaginatia in crearea tabletelor Asus nu are limite. Iar cand aceasta este dublata de performanta si dedicatie, rezulta produse ca acelea din gama de preturi low Asus MeMO. In primul rand se remarca prin interfata de ultima generatie si dispozitivele inteligente ASUS. Asus MeMO Pad 8, de pilda, vine cu tehnologia audio ASUS SonicMaster. Pentru cunoscatori si nu numai, aceasta este garantia unui sunet remarcabil, pe cu o gama larga de frecvente ce asigura claritate si forta. Dispozitivul are o reactie rapida la comenzile utilizatorului, remarcandu-se de asemeni prin eficienta si versatilitate. Sarcinile zilnice sunt asigurate in parametri optimi de tehnologia avasata inglobata, precum si de bateria care asigura durata prelungita a efortului. Pe scurt, tableta MeMO Pad 8 sta la dispozitia utilizatorului o zi intreaga, indiferent de activitate (navigare pe internet, jocuri etc.). Design-ul subtire sustine un ecran de 8 inch care ofera vizualizare excelenta si culori vii.

Cu un pret ceva mai ridicat, dar fara sa depaseasca gama medium, tableta din seria Asus Transformer poate fi descrisa cel mai bine prin intermediul modelului T100. Acesta este un sistem ultra-portabil, compact, dispozitiv excelent ce combina un laptop cu o tableta, mai exact indeplineste dorinte extinse. T100 poate fi considerat in aceste conditii si un laptop dintre cele mai usoare si o tableta dintre cele mai performante, extrem de usor de transportat si de manevrat. Eleganta si plina de personalitate, debordand de tehnologie, tablet aAsus Transformer are in plus si o extinsa autonomie energetica (pana la 11ore) si o mutifunctionalitate de invidiat. Tableta Asus Transformer T100 ofera asadar imagine de exceptie, sunet remarcabil, functii diverse si aplicatii extinse, efectuand cu succes munca a doua entitati high-tech: laptopul eficient si tableta partenera a oricarei activitati multimedia. Este solutia perfecta, la un pret foarte atractiv, deopotriva pentru munca sustinuta si divertisment la purtator.

Tablete Asus la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Individualitate si distinctie
Asus si-a propus cu mult timp in urma un deziderat ambitios: sa reflecte in produsele sale calitatile umane pe care le au angajatii sai – forta, viziune, devotament, durabilitate, agilitate, capacitate de a face mai mult cu mai putin, rezultate de top. Astfel, produsele Asus au ajuns sa aiba o individualitate bine conturata, o distinctive specifica, dublata de performanta notabila, fiind astfel usor recognoscibile pentru calitatile si potentialul lor. Iar aceste performante ilustreaza preocuparea Asus de a incerca tot timpul sa „se puna in pielea clientilor”, sa vada lucrurile din perspectiva utilizatorilor.

Asa a luat nastere tableta Asus VivoTab, un adevarat entertainer mobil, foarte usoara si extrem de subtire, dedicata celor care cauta utilizarea lesnicioasa, cu o singura mana. Ecranul de 8 inch se remarca prin calitatea culorilor si generozitatea vizualizarii, iar claritatea imaginii este una de top. Independenta energetica a sistemului nu este afectata de calitatile sale tehnologice, Asus VivoTab redand in conditii de exceptie filme si muzica, ruland conversatii video sau mutand continutul preferat pe un alt dispozitiv, gratie tehnologiei Miracast.

O alta serie de tablete Asus care a intrunit largi sufragii este Tableta FonePad. Modelul FonePad Note, cu calitatile sale de exceptie si designul futurist ofera o inedita experienta portabila de utilizare. Elegant si confortabil, ofera intr-un display de 6 inch toate raspunsurile pentru obtinerea eficientei multimedia intr-o activitate zilnica aglomerata. Ecranul de ultima generatie asigura o claritate si o limpezime a imaginii greu de egalat. Totul poate fi imortalizat cu ajutorul camerelor foto incorporate, care realizeaza imagini de neuitat. Mai mult, noua functie All Smile ajuta la selectarea celui mai reusit cadru dintr-o serie. Solutia audio de top inglobata in rafinata tableta genereaza o calitate exceptionala a sunetului. Iar finisajul este pe cat de satinat si seducator, pe atat de rezistent. Forta si frumusetea isi gasesc o reusita combinatie in tableta Asus FonePad Note, care ofera viteza de reactie si control deplin al utilizatorului asupra unor tehnologii aducatoare de cele mai mari satisfactii multimedia.

Recunoastere internationala
Echipa Asus include zeci de designeri de top pentru fiecare element component al produselor sale, de la materiale la mecanica. Si nu intamplator. Cei de la Asus cred in continuare ca primul lucru cand vine vorba despre un produs din gama electronicelor high-tech este simpla punere a produsului in mana utilizatorului, iar orice succes incepe cu succesul primei imagini, al primei atingeri si al primei utilizari. „Incepem intotdeauna prin a intelege ce-si doresc utilizatorii, ce gandesc, ce simt, ce fac, care le sunt valorile. Cu aceste ganduri in minte cream produse care sa si inspire, sa si foloseasca”, afirma reprezentantii Asus. Si nu este neaparat nevoie ca produsele sa fie complicate daca clientii si le doresc simple. Este cazul liniei de tablete Asus Transformer, remarcabile si prin simplitatea lor si prin excelenta in indeplinirea sarcinilor de fiecare zi. Modelul TF103, de exemplu, a atras atentia specialistilor prin infatisarea distinsa, care ilustreaza faptul ca acest dispozitiv este si partener de joaca si de afaceri: „Nu este un hibrid pentru nevoi simple, are o mare capacitate de stocare, furnizeaza o multime de servicii si beneficiaza de nenumarate optiuni de folosire”. Daca la toate acestea se adauga si faptul ca este extrem de accesibil din punctul de vedere al pretului, este firesc interesul pentru acest dispozitiv de top. „Este o optiune foarte atractiva pentru studenti, scriitori, pentru oricine doreste o tastatura la purtator. Se transforma usor din tableta in laptop si are un finisaj extrem de placut. Atunci cand tastatura este atasata si dispozitivul inchis, Asus Transformer Pad TF103 releva o estetica deosebita”.

In aceste conditii, nu este de mirare ca produsele Asus sunt pretuite de clienti si premiate de specialisti – au castigat doar in anul 2013 un numar de 4.256 de distinctii internationale, mai exact o medie de 11 premii pe zi.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 14 aprilie 2021 la:Galerie foto: "Tablete Asus - preturi, modele si pareri"

tablete asus _4.jpg
tablete asus _2.jpg
tablete asus _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro