Tehno News RO

Tefal Express Compact GV7084: Statie de calcat ieftina fier + generator de aburi


Noua moda in materie de fiare de calcat este reprezentata de statia de calcat. Aceasta prezinta cateva avantaje majore, motiv pentru care tot mai multe persoane aleg sa cumpere in detrimentul unui fier de calcat obisnuit.

Statie de calcat Tefal Express Compact GV7084

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


tefal express compact gv7084.jpg

Deoarece generatorul produce aburi mai puternici, veti putea calca hainele mult mai rapid si mai usor (fara sa insistate pe cute). In plus, puteti sa o folositi, atat orizotal, cat si vertical, prin urmare va fi mult mai usor sa calcati perdele, costume, camasi pe umeras, draperii etc.

Statie de calcat Tefal Express Compact GV7084

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Va doriti un fier de calcat nou? Ce-ar fi sa faceti un pas inainte si sa achizitionati o asemenea statie de calcat. Tefal Express Compact GV7084 are o putere uimitoare de 2200 W, un rezervor incapator de 1.6 litri si o presiune a aburului de 4.3 bari. Este tot ce aveti nevoie pentru a putea calca usor cele mai diverse materiale (chiar si cele mai delicate).

Fierul emana abur si in pozitie verticala, astfel incat veti putea scoate rapid cutele rebele de pe costume, pantaloni sau camasa. Aceasta functie va scoate rapid din situatii neplacute si va ajuta sa aratati impecabil in fiecare zi. Daca lucrati in mediul office si trebuie sa fiti mereu imbracat “la patru ace”, cu siguranta aceasta statie Tefal Express Compact GV7084 va poate ajuta enorm. Trebuie sa recunoastem ca activitatea de calcat haine nu este una atat de usoara si la indemana. De fapt, nu era asa, asta pentru ca, acum, datorita noilor tehnologii si designului imbunatatit, este extrem de simplu si usor sa aveti hainele mereu bine calcate si sa aratati impecabil.

Cutele dispar chiar si dupa o singura trecere a fierului
Fierul are o talpa speciala cu gauri de aburi distribuite optim pe toata suprafata, chiar si in varf. UltraGliss Diffusion – asa numeste Tefal aceasta talpa capabila sa ofere cele mai eficiente rezultate. Fierul aluneca fara sa fie nevoie sa depuneti efort, sa apasati sau sa insistati. Rezervorul de apa de pe generator este de 1.6 litri, destul de mare ca sa puteti sa-l folositi pentru sesiuni mai lungi de calcat. Oricum, daca in timpul calcarii observati ca trebuie sa reumpleti rezervorul, puteti face acest lucru fara sa fie nevoie sa scoateti statia din priza. Astfel, timpul este mult eficientizat. Si, daca tot am mentionat acest cuvant, trebuie sa spun si faptul ca, atunci cand vreti sa calcati, este suficient sa asteptati 2 minute pentru ca fierul sa se incalzeasca.

Statia Tefal Express Compact GV7084 are dimensiuni mici, asa incat va fi usor sa o depozitati intr-un loc pana veti calca din nou. De fapt, designul sau este atat de placut, incat daca obisnuiti sa calcati zilnic o puteti lasa chiar la indemana.

Designul este placut, generatorul are culoare albastru inchis, iar fierul de calcat este alb cu elemente albastre. Fierul se aseaza usor pe generator unde se formeaza aburii. Optand pentru o statie de calcat, va fi mult mai usor sa manevrati fierul, caci acesta va avea o greutate mai mica, avand in vedere ca rezervorul de apa se afla pe generator.

Garantia statiei Tefal Express Compact GV7084 este de 24 de luni, iar cei care prefera sa aiba o garantie mai indelungata pot cumpara suplimentar inca doi ani de garantie. Pretul este unul foarte bun, iar din parerile clientilor aflam ca acest produs este eficient, fierul emite o cantitate generoasa de aburi si calca usor, fara sa fie nevoie sa insistati sau sa-l treceti de mai multe ori peste cute.

Vezi Ofertele si Reducerile la Fiare De Calcat

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Tefal Express Compact GV7084: Statie de calcat ieftina fier + generator de aburi"

tefal express compact gv7084_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro