Tehno News RO

Telefoane Mobile Huawei - preturi, modele si pareri


Lumea inaltei tehnologii de la Huawei este una mai bine conectata, mai inteligenta, pornita in ritm alert catre calatoria spre viitor. Iar destinatia vizata de companie este „revolutia a tot ce stiam pana azi”.

Cauti un Telefon Mobil Huawei?

Vezi Reducerile valabile astazi, 14 mai 2021


telefoane mobile huawei _2.jpg

Inovatie incitanta
Lumea digitala se dezvolta mai repede decat s-ar fi putut prevedea. Totul se conecteaza in viteza – oameni intre ei, oameni si lucruri, obiecte intre ele. Este o integrare la scara globala fara de care viitorul nu mai poate fi estimat. „In ce directie duce totul? Ce reguli vor guverna evolutia tehnologica? Care vor fi trendurile care ne vor redefini afacerea? Intr-o lume cu posibilitati infinite, trebuie sa acceptam schimbarea cu toata acuratetea profesionala de care suntem capabili in aceasta era noua”, considera reprezentantii Huawei. De aceea pun la dispozitia consumatorilor produse de telefonie mobila care se adreseaza omului de maine.

Unul dintre principalele elemente care atrag uzilizatorii din toata lumea catre produsele Huawei este excelentul raport calitate-pret, care face din telefoanele mobile Huawei parteneri redutabili, de fiecare zi, pentru orice activitate si in fiecare camin. De pilda, in categoria de preturi low, producatorul propune telefonul mobil Huawei Ascend, mult imbunatatit, capabil de nenumarate sarcini redate de ecranul de 4 inch. Este stilat si modern, raspunde prompt la comenzi, touchscreen-ul este rapid in reactie si foarte prietenos. Are un procesor Dual Core de 1.3 GHz care permite navigarea in cele mai bune conditii, rularea jocurilor cu maximum de entertainment, avand si o interfata prietenoasa. Telefonul mobil Huawei Ascend face si poze remarcabile cu ajutorul camerei de 3 MP, iar felul in care executa multitaskingul il face un partener de nadejde, rezistent la efort si pe deplin satisfacator estetic si functional.

La un nivel de pret superior utilizatorul poate opta pentru telefonul mobil Huawei G620 S, care depaseste multe bariere tehnologice. Este vorba in primul rand despre designul ultramodern, ecranul de 5 inch si procesorul puternic, Quad-Core, care asigura forta si echilibru intregului dispozitiv. Conectarea este la inalte standarde, la fel imaginile care pot fi capturate prin intermediul celor doua camere, indiferent daca sunt selfie-uri, poze de ansambu sau instantanee memorabile prin acuratetea detaliilor. Rezistenta telefonul mobil Huawei G620 S este de notorietate, ceea ce face ca rularea jocurilor, de exemplu, sa fie o distractie continua, in coditii de inalt confort. Aplicatiile raspund prezent cu mare rapiditate, facand dispozitivul un prieten inteligent si performant.

Din amintita serie Ascend face parte si modelul de telefon mobil Huawei Ascend G730, un exponent remarcabil al inovarii ca reper central al produselor brandului. Experienta utilizarii acestui dispozitiv este unica gratie unui ecran generos, de 5,5 inch, care reda imagini de o limpezime fara gres, detalii ce evidentiaza orice poza, in unghiuri de vizibilitate optime. Procesorul puternic Quad Core este o garantie pentru eficienta telefonului mobil Huawei Ascend G730, fiind „responsabil” pentru raspunsul prompt al dispozitivului, pentru dinamismul si versatilitatea unui telefon mobil care nu lasa niciodata utilizatorul cu sarcinile neindeplinite. Cat despre imaginile pe care le realizeaza telefonul mobil Huawei Ascend G730, acestea sunt cu adevarat „revolutia” promise de companie: rezolutie uluitoare, claritate, culoare bogata. Totul datorita camerelor performante inglobate in dispozitiv. In plus, telefonul mobil Huawei Ascend G730 este un Dual Sim care confera libertate si poate conecta instantaneu utilizatorul cu intreaga lume, in cele mai bune conditii.

Telefoane Mobile Huawei la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Pentru cele mai mari pretentii
„Suntem intr-o vreme a perpetuei revolutii tehnologice. Industriile sunt tot mai integrate, comportamentul consumatorului este tot mai evoluat si ne indreptam cu totii spre acea lume tot mai conectata in mod inteligent. Dar succesul nu tine doar de observarea tendintelor. Huawei este mult mai mult decat un spectator al evolutiilor – noi investim masiv in tehnologia viitorului si in solutiile cele mai bune pentru ca lumea conectata sa fie in acelasi timp un loc mai bun pentru toti”, arata reprezentantii Huawei. Si nu se dezic atunci cand utilizatorul are in palma mainii aceste deziderate reflectate in realitate. Astfel, telefonul mobil Huawei Honor 3X G750 este un alt competitor renumit pe piata smartphone-urilor. Se evidentiaza prin designul elegant, in linii ample si moderne. Prima imagine este aceea a ecranului mare, de 5,5 inch, care reda in cele mai bune conditii, pentru cele mai mari pretentii. Cele 10 puncte de atingere fac utilizarea eficienta si provocatoare in acelasi timp, senzatia utilizatorului fiind de entuziasm de a le incerca pe toate. Si intr-adevar, telefonul mobil Huawei Honor 3X G750 nu lasa loc de indoieli: este fiabil si rezistent gratie bateriei de mare putere, este activ si prompt multumita procesorului Octa Core, este mereu gata de actiune datorita memoriei consistente. In aceste conditii, de la navigarea pe web pana la verificarea e-mailurilor sau ascultarea muzicii preferate, redate cu un sunet impecabil, totul este mai usor, mai aproape, mai rapid cu telefonul mobil Huawei Honor 3X G750.

Asteptari confirmate
Telefonul mobil Huawei Ascend Mate 7 Dual Sim care face un pas mai departe in ce priveste designul. Avangardist si incitant ca aparitie, lucrat in detaliu ca o bijuterie, telefonul mobil Huawei Ascend Mate 7 Dual Sim este in acelasi timp poarta utilizatorului catre tot ce inseamna lumea virtuala si companionul in tot ce inseamna viata personala. Dispozitivul este dotat cu un ecran spectaculos de 6 inch, pe care nu conteaza din ce unghi vine imagine; aceasta ramane de o claritate impecabila, de o limpezime ireprosabila si intr-un spectru de culoare care face pozele mai bune decat au fost vreodata. Huawei Ascend Mate7 este primul smartphone alimentat de un chipset Super Octa-Core. Ce inseamna acest lucru? Dispozitivul este o forta, perfect adaptat sarcinilor de fiecare zi si in acelasi timp „atent” la nevoile si prioritatile utilizatorului. Multitaskig, jocuri, rularea clipurilor video, legatura cu exteriorul, navigarea pe web sunt asigurate la cele mai inalte standarde. Iar cand vine vorba despre siguranta si intimitate, telefonul mobil Huawei Ascend Mate 7 Dual Sim recunoaste utilizatorul dupa amprenta (tinand fisierele la adapost de privirile indiscrete), ii descarca un film in cateva secunde si ii separa convorbirile. Camerele foto sunt la fel de redutabile ca restul ansamblului: una de 13MP asigura fotografii de neuitat prin netezime si claritate, in timp ce camera imbunatatita din fata, de 5MP, este ideala pentru apeluri video. Designul subtire, elegant, innovator, ascunde o baterie respectabila, care furnizeaza putere sporita, pentru o utilizare concomitenta si complexa a acestui smartphone care a intrunit milioane de sufragii ale consumatorilor din toata lumea.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 14 mai 2021 la:Galerie foto: "Telefoane Mobile Huawei - preturi, modele si pareri"

telefoane mobile huawei _3.jpg
telefoane mobile huawei.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro