Tehno News RO

Telefon mobil Huawei P8, un telefon bun la un pret mediu


Atunci cand te afli in cautarea unui telefon mobil, ce conteaza cel mai mult pentru tine? Performantele, brand-ul sau pretul? Asta pentru ca, in mod normal, nu le vei putea avea pe toate. Brand-urile mari ofera telefoane foarte bune, dar care sunt si destul de scumpe, iar pentru un model mai ieftin trebuie sa apelezi la o firma mai putin cunoscuta.

Telefon mobil Huawei P8

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 octombrie 2020


telefon mobil huawei p8 _6.jpg

Huawei P8 nu este, cu siguranta, cel mai cunoscut smartphone de pe piata, dar pana la urma este unul de calitate premium si reuseste sa ofere cateva caracteristici impresionante. Vine si la un pret pe masura acestora, dar este oricum mai ieftin decat modelele de la brand-uri celebre.

Inca de la prima vedere iti poti da seama ca acest telefon este unul de calitate. In primul rand, este un model subtire, asa cum ar trebui sa fie oricare de ultima generatie. Ecranul are 5.2 inch, o dimensiune obisnuita, dar care permite sa se vada bine orice doreste proprietarul (inclusiv filme, atat de bine cat se pot vedea acestea pe un telefon), iar rezolutia este mare, de 1920 x 1080 pixeli. In plus, telefonul este auriu si destul de elegant, ceea ce nu strica niciodata.

Telefon mobil Huawei P8

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 octombrie 2020


Performante care recomanda modelul
Daca in ceea ce priveste aspectul, telefonul este unul decent, acesta va arata probabil si mai bine daca privim si la ceea ce se afla sub carcasa lui.

Asta pentru ca Huawei P8 este un model destul de modern si performant, cu atat mai impresionant cu cat raportul dintre pret si calitate este unul foarte bun. Incepem cu ceea ce conteaza in mod desoebit, mai exact capacitatea de procesare. Procesorul este un HiSilicon Kirin 930 Octa Core de 64 biti cu frecventa de 2 GB, ceea ce reprezinta destul de mult. Totusi, daca luam in considerare faptul ca modelul este unul premium, calitatile sale nu ar trebui sa ne mire.

In ceea ce priveste memoria, telefonul este insa unul un pic limitat. Memoria RAM este de 3 GB, poate cam putin pentru un model din clasa sa, iar capacitatea de stocare este standard, de 16 GB (totusi, ea poate fi imbunatatita cu inca 32 GB printr-un card). O alegere destul de ciudata este lipsa radioului, dar in rest nu mai sunt probleme. Huawei P8 are si 4G, ceea ce asigura o conexiune rapida si stabila la Internet, iar sistemul de operare este un Android 5.0 Lollipop, adica ultimul.

La un smartphone, la fel de importanta este capacitatea de a face poze si, din acest punct de vedere, Huawei P8 se descurca foarte bine. Camera principala are 13 MP iar cea secundara 8 MP, ceea ce asigura o calitate superioara (pentru un telefon) atat in cazul pozelor cat si in cel al materialelor video.

Asadar, Huawei P8 nu este chiar deloc un aparat rau. In ciuda unui nume foarte putin rasunator, acestaeste un model foarte bun, cu mici scapari dar, care, in general, reuseste sa ofereo experienta cu mult peste medie. Deci, daca cel mai important nu este numele de pe carcasa, un astfel de smartphone nu are cum sa nu va incante.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 20 octombrie 2020 la:Galerie foto: "Telefon mobil Huawei P8, un telefon bun la un pret mediu"

telefon mobil huawei p8.jpg
telefon mobil huawei p8 _2.jpg
telefon mobil huawei p8 _3.jpg
telefon mobil huawei p8 _4.jpg
telefon mobil huawei p8 _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro